subota, 5. svibnja 2018.

Prestige Tendresse du Soir parfem - recenzija. ♥

Pozdrav svima i dobro došli u novi post. ♥

Mislim da do sada nikad nisam radila recenziju parfema na blogu, tako da se baš veselim što ću danas sa vama podijeliti nešto novo.
Spominjala sam vam parfeme koje volim kroz postove o favoritima, ali danas baš pišem recenziju i post posvećujem jednom parfemu brenda Prestige pod nazivom Tendresse du Soir.


Ovaj parfem i još par sličnih od nedavno možete naći u našim cm drogerijama.
Što se tiče moga, odmah moram reći da sam jako zadovoljna.
Ako me pitate da u jednoj riječi opišem ovaj parfem, rekla bih da je sladak.
Inače je ovo orijentalni cvjetni miris za žene. Gornje note su bergamot i pupoljak ribizle; srednje note su jasmin i iris; bazne note su mahune, vanilija i sandalovo drvo. 
Prestige parfemi su najnoviji parfemi na našem tržištu čiji je generalni zastupnik za BiH i zemlje regiona Ovnak d.o.o. Parfemi su dostupni u cm-u. 


Pakiranje je ogromno i definitivno vam može dugo trajati. Ja sam osoba koja se inače okupa u parfemu pri nanošenju, a evo još ni pola nisam potrošila.
Dakle kao što sam rekla, miris je izuzetno sladak, postojan je i zadržava se na tijelu i nakon 5-6 sati nošenja što je fenomenalno.
Dobila sam dosta pohvala na račun ovoga parfema odmah prvi dana nošenja i bilo mi je baš drago jer iskreno nisam imala ogromna očekivanja, a parfem je stvarno super.


Nije nešto prejak, ali ni blag, nekako između, baš kako odgovara. Miris je definitivno, kao i u većine parfema dosta drugačiji kada ga nanesete nego u samoj bočici.
Ako ste fan slatkih mirisa sa notama koje sam napisala iznad, onda je ovo definitivno parfem za vas.
Znam da su ovi parfemi inače dosta pristupačni, a uz količinu koja dođe imate zalihe za dosta dugo vremena.


I na samom kraju, kopletan utisak je odličan.
Od mene imate zaista tople preporuke za ovaj parfem. Ostale parfeme ovoga brenda nažalost nisam probala, ali ako naletite na ovaj, probajte, opet kažem ako ste ljubitelj slatkastih mirisa ovaj će vas oduševit.

Ljubim vas!♥

Broj komentara: 9:

  1. Baš mi je drago što si se odlučila napisati recenziju parfema jer planiram kupiti neki novi. Izgled pakovanja je super, a miris inače ne volim da je ni jak ni blag,tako da mislim da bi ovo mogao biti dobar izbor za mene. Super post draga! ♥

    www.livinglikev.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Parfem izgleda divno!Po opisu mirisa, definitivno nešto što bih i ja kupila a definitivno ako budem imala priliku,uzimam.♥

    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši
  3. This looks like such a beautiful perfume. The bottle itself is just stunning.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši