srijeda, 17. rujna 2014.

Popularnost, ask, blog, zarada + DIY

Pozdraav svima.
Iva je.
Budući da ste me najviše tražili post o mojoj tako zvanoj popularnosti, odlučila sam vam danas pisati o tome. Dakle, mnogi od vas me smatraju popularnom zbog moga Ask.fm profila, za one koji ne znaju, to je : Thinkpinkpeople .
Prvo što moram reći, jeste da se ne smatram popularnom. Ne vidim razloga zbog kojega bi se smatrala nekom popularnom curom. Mislim da je Ask.fm ono što svaka osoba može imati, na zanimljiv način skupiti pratitelje i ostvariti neki cilj uz pomoć toga.  Ja sam svoj ask osnovala isključivo iz ljubavi, nisam uopće razmišljala o pratiteljima , pitanjima , lajkovima i slično, ali evo, sada sam tu i ne bi se odrekla ovoga nikako.
Nekako, što više pratitelja imam, dobijam nove ideje za bolji rad, za nešto novo, kao što je ovaj Blog. Odlučila sam i ovo pisati na nagovor mojih pratitelja, imam podršku od preko 8500 ljudi, a to nije mala stvar. Jednostavno sam ponosna na to i nemam namjeru odustati od toga.
Dosta ste me pitali, znaju li moji prijatelji za sve ovo? Ima njih par koji znaju i sviđa im se ova ideja, potpuno me podržavaju u svemu što radim, nije mi uopće bitno tko će znati, bitno da ja ne odustajem od ovoga.

Druga stvar, zarada.
Dakle, sa blogom sam počela još davno, ali evo, ovaj sam otvorila prije par dana i skroz je normalno da ne zarađujem od ovoga. Na mailu sam dobila neku ponudu za suradnju, ali mislim ipak da se trebam posavjetovati sa nekom iskusnijom osobom oko toga, pa ćemo vidjeti šta će tu biti. Mada, blog nikada nisam ni pomišljala otvoriti zbog zarade, nego zbog toga što me privlači ovo svakodnevno pisanje i ljubav koja je uložena u sve ovo. Naravno, uvijek postoji mogućnost zarade , ili pozivnica za okupljanje bloggerica, suradnje sa nekim časopisom i slične stvari. Svemu tome se naravno veselim, ali više me usrećuje ovo što imam sada, o tome što će biti poslije i ne razmišljam toliko.

Nadam se da ste saznali sve o asku, blogu, popularnosti i zaradi što vas je zanimalo. Ako imate još neka pitanja, svakako mi pišite u komentar, u nastavku vam ostavljam par DIY stvarčica.

1.# Budući da sve mlade cure koje tek kreću sa šminkanjem, najviše zanima kako pravilno staviti tuš, evo primjera.
Što vam je potrebno?
• Četkica za sjenilo ili obrve ( po mogućnosti sa kosim rubovima, primjer na slici)
• Crno matt sjenilo ( nije bitno kakvo je, samo da je skroz crno i da dugo traje)
• Tuš ( bilo kakav, koji vam je praktičan )

Dakle, četkicom i sjenilom si napravite oblik a zatim na kraju ponovite tušem, potpun primjer imate na slici.




2.# Sljedeća stvar je ovaj ultra jednostavni i praktični aceton.
Što vam je potrebno?
Neka malena čaša ili teglica koja ima poklopac.
• Spužvice , boja nije bitna, samo da su čiste i prozračne ( znate na što mislim )
• Škarice - kako biste mogli dobro oblikovati spužve.
• Neki oštriji predmet da možete pravilno kroz sredinu bušiti spužvicu.

• I naravno aceton.

Pogledajte primjer na slici.
3.# I kao posljednje sam vam navela jednu jako jednostavnu frizuricu, samo pratite curu sa slike.




Toliko za danas, nadam se da vam se svidjelo, ako jeste, obavezno komentirajte i ostavljajte svoje ideje i dojmove o blogu.Volim vas.
Iva.





Broj komentara: 27:

  1. Stvarno si najbolja! Odlican blog. Poz iz okolice Vukovara :-)<3

    OdgovoriIzbriši
  2. Naaajbolja si,post kao i uvek savrsen, volim te imas pozdrav iz Srbije! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Draaga,blog ti je super,jedno pitanje jel zelis da pisemo komentare anonimno ili ipak da znas ko smo mi?❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ipak bi htjela da znam tko ste, jer mi mišljenja pojedinaca puuno znače❤

      Izbriši
  4. Presuper post,ovu spuzvicu cu deff napravit,samo bi te htjela jos nesto pitat u vezi onog problema kojeg sam ti pisala na ask,ja nebi htjela ic kod doktora,dal da pricekam jos i da se npr počnem zdravije hranit pa da vidim oče li mi se ista unormalit?

    OdgovoriIzbriši
  5. Blog ti je super i mozes li uskoro napraviti post o kombinacijama za skolu i izlazak navecer u grad jer vjerujem da nam je svima ponekad potrebna inspiracija (:

    OdgovoriIzbriši
  6. Iva najbolja si volim te iz sveg srca i hvala ti za sve! <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Ivaa stvarno si odlicnaa. Mozes li jednon objaviti post o nekim maskama za kosu i o tome? ❤❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
  8. Aaa super je post^^❤
    I inace ovaj aceton ima za kupiti u dm-u, ali ovo je ipak jeftinije, haha❤❤

    OdgovoriIzbriši
  9. Post je odlican i imam prijedlog za sljedeci. Dakle mozes napraviti o zdravim receptima koje mozemo napraviti i nositi si u skolu za uzinu jer oni koji ne idu na skolsku uzinu si kupe burek jer neznaju sto bi drugo a to nije bas zdravo :-/
    Eto razmotri ideju,naj si <3

    OdgovoriIzbriši
  10. Taj aceton mozete i kupiti,ja sam sebi uzmala ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Iva, odličan post kao i uvijek! Stvarno si predraga i jedva čekam novi post. Svaki dan si mi sve draža i draža, ask ti je odličan od samog početka kao i blog. Nadam se da nikad nećeš odustati od ovoga jer stvarno pomazes, ly ❤️

    OdgovoriIzbriši
  12. Koliko se zaradi od bloga? Ti kažeš ne puno, ali koliko je to? meni stvarno trebaju novci, pa ako bi mi mogla reci, i ako bi slijedeći post mogao biti o tome kako zaraditi novce (i nesto kako to preko interneta zaraditi, ideje neke). Jel novci dođu na moju adresu? ovisi li zarada o komentarima i pregledima posta. help

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zarada može biti mjesečno 5000 eura a možeš da ništa ne zaradiš, sve ti je ovisno o ljudima s kojima surađuješ. Oni te putem maila kontaktiraju i sklopite posao. Zarada ovisi o količini reklama, reklame su te na osnovu kojih zarađuješ ii novci se šalju na račun, moraš imati svoj račun u banci:-)❤

      Izbriši
  13. Odlicno je, hvala ti na ovim informacijama. Kod tebe se uvijek nesto novo nauci, samo tako:-)♥

    OdgovoriIzbriši
  14. Odlično je,mnogo ti hvala na ovim informacijama ♥
    Kod tebe uvijek nešto novo naučim,samo tako nastavi :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Iva imas super postove i ja imam blog no nisam popularna mislim nemam bas sljedbenike :( mozes li mi predloziti neke ideje za poisanje jer je tvoj blog super :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Odličo je. Super si i kod tebe uvijek nešto naučim. Hvala ti na tome <3

    OdgovoriIzbriši