utorak, 16. rujna 2014.

Šminkanje teen cura, najbolje od šminke i recenzije.

Pozdrav svima. Ovdje Iva.
Dakle, kao što vidite u naslovu, današnji post je općenito o šminkanju, budući da ste mi to najviše tražili.
Smatram da se 50% teen cura danas previše šminka i tako si uništava stanice mlade kože, uredu, sve je to stvar vlastitoga izbora, na kraju krajeva, o njihovoj koži se radi, al opet smatram da ne treba pretjerivati, pogotovo kada je šminkanje za školu u pitanju.
Što se tiče šminkanja, mislim da je prvo potrebno odabrati puder ili kremu ovisno o tome kakvu vrstu kože imate, netko ima mješovitu, netko suhu, netko masnu kožu i to je ono što je u većini slučajeva presudno.

Za mješovitu kožu obično je svaki puder ili krema dobra ovisno  o nijansi koju nosite, naravno, ako imate dio sa masnom kožom, mattirat ćete ga nekim puderom u kamenu i riješite problem.
Ako imate prirodno suhu kožu, prvo nanesete podlogu za puder ( Essence ima jako dobru podlogu) ili obicnu kremu, a zatim i neki puder. Ovome tipu kože, puder u kamenu najčešće nije niti potreban.
I u slučaju da vam je koža masna, uvijek preko tekućega pudera nanosite i neki puder u kamenu čisto da si mattirate kožu da se ne sjaji previše.

Svi me često pitate kakav puder u kamenu ja koristim. Po sto puta, moj izbor je apsolutno Rimmel puder u kamenu. Jednostavno traje po cijeli dan dok sam primjera u školi, nemam problema sa njime, ima savršene nijanse i lice je poslije predivno.
Kada je u pitanju maskara, mislim da Maybelline trenutno ima najbolje  i najkvalitetnije maskare. Jednostavno su odlične i kada su četkice u pitanju, a i kada je sama tekstura maskare u pitanju.
Kada je sjenilo, karmin ili labelo za usne u pitanju, moj izbor apsolutno pada na popularna
Baby Lips labela. Dakle, imaju predobar izbor boja, dovoljno dugo traju na usnama i imaju savrsen miris. Trenutno, moj favorit, nesto sto svaki dan koristim jeste Baby lips pink punch.
Što se tiče šminkanja za školu, mislim da je puder, maskara i neko sjenilo za usne sasvim dovoljno, stoga sam vam i napisala ono što smatram dobrim i korisnim. Neki će se šminkati više, neki manje, sve je stvar pojedinca.

U sklopu ovoga posta sam odlučila napraviti i neki mini kviz : " Koja marka šminke mi najbolje odgovara " . Čisto da bi se malo zabavili, pa krenimo.

1. ) Moj tip kože je :
a.) Mješovita koža  ( Idi na 2. )
b.) Suha koža ( Idi na 4. )
c.) Masna koža / Idi na 3. )

2.) Najbitnije kod šminke mi je :
a. ) Da ima lijepo pakiranje i izgled ( Idi na 4.)
b.) Da je bitna kvaliteta ( Idi na 3.)
c. ) Da je niska cijena  ( Idi na ESSENCE IZBOR ) .

3.)  Kada kupujem prijateljici šminku kao poklon, najradije joj kupim .
a. ) Puder ( Idi na Maybelline )
b.) Maskaru ( Idi na 4.)
c. ) Sjenilo ili karmin za usne ( Idi na 4.)

4.) Koja od poznatih osoba ima najbolji izbor što se tiče make-upa?
a.) Megan Fox ( Idi na Max Factor )
b) Selena Gomez ( Idi na Maybelline )
c) Barbara Palvin ( Idi na Loreal )

ESSENCE :
Vaš izbor najčešće pada na Essence. Jednostavno, veliki ste ljubitelj te marke, ma kako god bilo, najčešće se odlučite za Essence.

MAYBELLINE :
Vaš izbor uvijek pada na Maybelline. Prvenstveno, izgled je ono što vas privlači, a zatim i kvaliteta šminke.

LOREAL :
Koliko voliš Barbaru Palvin, toliko si postala ljubitelj i ove marke s obzirom na trenutno najpopularniju maskaru Miss Manga. Lijep izbor.

MAX FACTOR :
Ti se uvijek odlučiš za Max Factor, tvoj moto je : " Ako ne znamo šta valja, znamo što je skupo ".



Ljudi, toliko od mene. Nadam se da vam se post svidio, u komentare mi svakako napišite vaša mišljenja.
Iva.





24 komentara:

  1. Moj izbor je essence! Inace nemam nijedan tip koze koji si navela al nekako sam uspijela rijesit :-)
    Super siii i samo nastavi objavljivat cesto postove♥♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedan tip kože sigurno moraš imati, samo što se vjerovatno ne razumiješ dovoljno u to, inače hvala❤

      Izbriši
  2. Ej iva,bas imaš presuper postove i zakon ask,al imam jedan ogroman problem i jucer sam te najmanje 50 puta pitala za savjet a nisi mi odgovorila,znam da imaš puno pitanja al ja sam hrpu puta pisala i nisi mi odg,neznam sta cu s tim problemom kad mi nezelis odgovoriti,a vazno je ako mozda znaš na koj problem mislim,mooim te da mi nekako odgovoris na asku ili ako želiš ponovo cu ti postvaviti pitanje,ugl supac ti je blog i ask samo tako nastavi,za sljedeci post bi mogla nesto o ciscenju lica i proizvodima koji su dobri za to,pozdrav iz karlovca <3333333

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaa, možeš mi napisati opet i potpisati se nekim imenom samo da znam šta je u pitanju? pozdrav i tebi❤

      Izbriši
  3. Post je super kao i uvijek.Možeš sledeći neke dobre teen filmove i knjige pošto to mnogi traže u zadnje vrijeme a i meni treba neki prijedlog.<3<3

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažem se- mislim, da nije potrebno nositi previše makeup-a, okej, ako ima koju bubuljica pa treba da se sakrije, to svi razumijemo ;) Super je taj kviz na kraju; idem na prvo pitanje pa mi odgovor kaže: 'idi sad na 4.pitanje.' Zar sam već stigla na kraj? ;) xx Maja
    - http://modern-muffin.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovisno o tome koji si odgovor dala, odgovaraš na sljedeće pitanje:-)❤

      Izbriši
  5. Blog je super i ovaj mali kviz na kraju je predobra ideja. Sledeci blog bih voljela da napises neke Diy. Najbolja si imam osjecaj da ces ti biti sledeca Bethany Mota <333

    OdgovoriIzbriši
  6. Presuper jee post, bas mi se svidjaa hehe❤ Nadam se da ces jednom postati i youtuberka jer bi bila odlicnaaa❤❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tii, razmišljam dosta o tome u posljednje vrijeme❤

      Izbriši
  7. Svaki put nam pomoognes:-) I volim te takvu kakvaa siii,i svaki dan do podne cekam novi post♥ :) Mogla bii u sledecem napisat kako bi pomogli rasporedit sobuu?♥ Ili ness,cekam sutra do podne novi post<3 nadam se da cemo ga dobiti :-*

    OdgovoriIzbriši
  8. Hey draga iva, pratim te tu i na asku otpočetka i stvarno is najbolja i Predobra! Nikad nemoj odustati, pre curama poput tebe je predivan zivot. Nemaš pojma koliko si mi pomogla odgovarajući na moja i tuda pitanja, ti si me toliko toga naučila... Ne mogu ti opisati kako sam bila sretna kad sam pročitala da pišeš postove svaki dan omg! Učim i ja na onaj način koji si pisala i stvarno je brzo i lako. Molim te molim te molim te u nekom od sljedećih postova piši o tome kako se svidjeti simpi i koji su znakovi da mu se svidamo? Hvala ti do neba,ly ❤️❤️❤️❤️

    OdgovoriIzbriši
  9. Predobar post kao iii uvek, i jako mi se svidja ova originalna ideja za kviz, trebalo bi stvarno da razmisljas da postanes youtuberica,fanove i sledbenike ces lako skupiti nema razloga da se plasis,bila bi divna<3

    OdgovoriIzbriši
  10. dobra ideja za mini kviz,blog ti je presuper,obožavam te<3<3<3<3

    OdgovoriIzbriši
  11. Extra ti je post,pogotovo ovaj mini kviz *O*
    Samo tako nastavi ♥ ♥

    OdgovoriIzbriši
  12. Hey, Iva. Blog ti je predobaar. Jako mi se svidja tako da sma odlučila i ja napraviti jedan. http://secretlife00.blog.hr/ Molim vas da mi komentirate ili barem pogledate. Puno bi mi to značilo. :) ;$

    OdgovoriIzbriši