ponedjeljak, 29. prosinca 2014.

Novogodišnji pokloni.

Hej ljudi.
Nakon određenoga vremena, kao što vidite, došlo je vrijeeme i za novi post. Radila sam malo i na dizajnu bloga te ga malo promjenila, nadam se da vam se sviđa.
Kaoš to vidite iz naslova, današnja tema su novogodišnji pokloni. Dosta nas muči pitanje : " Što pokloniti?". Upravo zbog toga, danas donosim nove ideje.

1. Čudni keksići :
Ovo zaista može biti fenomenalno. Trebat će vam :
• Manja čaša
• Čačkalica
• Ukrasna trakica
• Pravi dugmići
• Ukrasni papir
Napravite smjesu za vanilice ili neke druge vama omiljene keksiće, ravijte tijesto, isjecajte krugove i unutar krugova čašom ili užom modlicom pravite manje kružno udubljenje kao kod dugmića. Rupice pravite čačkalicom ili ražnjićem i pecite. Kada se ohlade provucite kroz rupe ukrasne vrpce, trakice, aranžirajte sa kutijicama i pravim dugmićima.
2.Poklon kutija.
 
U ovu ideju ulazi neka kutija. Dakle, možete uzeti kutiju od obuće, obložiti ju ukrasnim papirom, napuniti slatkišima, nekim parfemom, nekom kozmetikom i dobit ćete idealan poklon za prijateljicu, mamu 
3. Ukrasna majica.
Za cure koje su u vezi, imaju dečke, ovo je odličan izbor. Kupite običnu bijelu majicu, odnesite ju na mjesto gdje se ispisuju potpisi ili stavljaju slike na odjeću i tu možete na tu tkaninu bijelu staviti neki vaš simbol, nešto vaše, pa čak i vašu sliku. Sigurna sam da će biti jako lijepo i kreativno.

Za one koji nisu pri novcu, mogu od svojih starih, neiskorištenih stvari pronaći neki poklon. Tipa neku šminku koju ne koristite, možete pokloniti prijateljici... ili neki parfem koji nije po vašemu ukusu, možda se vašoj prijateljici bas svidi i tako razmišljajte.

Meni se kao ideja sviđa i da najboljoj prijateljici napravite neki ludi poklon. Nešto stvarno ludo što će samo ona razumjeti, ima tu mnogo ideja. Nešto po čemu će pamtiti taj "ludi" poklon. Razmislite i budite kreativni.

Usput, u ovome postu, želim vam svima unaprijed sve najljepše u Novoj, 2015. godini. Puno sreće, ljubavi, zdravlja, dobrih uspomena, da vam bude duplo bolja nego ova i da uživate. Novi post ide već za par dana, a do tadaa komentirajte ovaj post. Nadam se da vam se sviđa.♥

Broj komentara: 9:

  1. Ivaaa predobar ti je post, trebala bi cesce izbacivati postove, bas umes sa pisanjem ♥♥ Mnogo srecee zdravlja i uspeha u 2015oj ♥

    http://sophiesfdiary.blogspot.com/ <- Proverite moj blog :) ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicaaan post.♥♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Stvarno savrsen post molim te pisi cesce♥♥♥♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Iva prvo da ti pohvalim blog.. Presavršen jee, stvarno si super cura i sve super.. Adk ti je isto predobar. Obožavam čitati i jedno i drugo. Imam samo jednu želju.. A to je da ti pošaljem poruku na fejsu i nešto ti kažem, ali ne mogu ti poslati poruku, nadam se da me shvataš.. Puno sreće i zdravlja u 215. godini, želi ti tvoja vjerna čitateljka i pratiteljka Marija <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Super post Iva :) ♥♥
    posjetite i moj blog: http://nikifashionn.blogspot.com/#_=_ ♥♥

    OdgovoriIzbriši
  6. Super post,ko i uvjek

    OdgovoriIzbriši
  7. Hey, post ti je super, kao i uvjek..
    Možeš li da posjetiš moj blog, pročitaš post i kažeš mi mišljenje i neki savjet?


    http://jovanadiaary.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Najbolji blog , extra postovii<3

    OdgovoriIzbriši