subota, 11. travnja 2015.

MAC Studio Fix Fluid - recenzija.

Pozdrav drage moje, danas napokon novi post.
I to o nečemu zbog čega sam jako, jako uzbuđena, a to je recenzije nečega novoga u mojoj make-up kolekciji.

To je ovaj puta MAC studio fix fluid tekući puder.
Kao što znate i ono što me najviše pitate je, kako sam se odlučila na kupnju ovoga pudera.
Iskreno , ne znam ni ja. Dobila sam priliku da ga kupim, a o njemu maštam već neko vrijeme pa evo, odlučila sam se dati taj novac za njega i kupiti ga.
Svejedno sve, krenimo sa analizom ovoga pudera.




Ovako, kada sam ga dobila, bio je u ovoj crnoj, klasičnoj MAC kutiji. Meni ova kutija tako dobro izgleda, mislim, jako je jednostavna zapravo ali meni jaaako privlačna i mislim da ću ju čuvati još neko vrijeme.
Uglavnom , dođe dakle u ovoj kutiji kao ambalaži što je zapravo jako lijepo i praktično, samo sam ja svoju kutiju skoro potrgala dok sam otvarala puder. Da... toliko sam nestrpljiva i uzbuđena bila..


Dalje, kada otvorimo kutiju, vidimo ovaj preeeedivan puder.
Koliko sam ga puta vidjela u Zorane, koliko je pohvala dala za njega, jedva sam čekala da ga probam.
Kada ga otvorimo, prvo što možete vidjeti jeste da nema pumpicu. Dakle samo ovako dođe sa ovim crnim poklopcem što je zapravo stvarno slabo praktično i svima nam je potrebna pumpica.
Ja imam staru pumpicu od avonova pudera koja se savršeno uklopila u ovaj MAC puder i baš mi je koristila.
Tako da, čuvajte stare bočice sa puderima, nekada će zaista zatrebati.


Idemo dalje. Kao što vidite na slici, moj puder je u nijansi NC15. To je onako nekakva srednja nijansa, više blijeda, zapravo odlična za moj ten. Meni odlično pristaje.
Kada sam ga prvi put stavila, iskreno, bilo mi je malo čudno. Na licu je onako malo težak , ja sam naviknula na to jer koristim Max Factor pudera koji imaju sličnu teksturu, ali stvar koja mi je kod MAC-a dodatno zanimljiva jeste njegov miris.
Ja vama ne mogu opisati kakav miris on ima. Na drugim blogovima sam čitala, djevojke su pisale kako im ovaj puder ima grozan miris neke farbe, ali meni je ugodno zapravo. Mislim nije kao neki miris ili što već ali ne smeta mi, u svakom slučaju nakon nekoga vremena na licu, sigurno se naviknete i nećete ni osjetiti.
Što još reći za puder? U svakom slučaju sam prezadovoljna njime. U potpunosti je opravdao svoju cijenu, samo eto, i u drogerijama se može naći pudera sa sličnom teksturom po doosta pristupačnijim cijenama za one koji ne žele davati novce na ovako nešto.

E da, stigle su mi još dvije stvarčice pa da i to u ovome postu podjelim sa vama.
Prva je ovaj Naked 2 tuš za oči.
Prva stvar koja me privukla kod ovoga tuša jeste njegov izgled. Ne znam koliko vidite na slici, ali u pitanju je neka zlatno- bakrena boja. Izgleda baš nekako elegantno što je za mene jaako bitno i privlačno.
Uz to, i prejednostavno se nanosi, ja sam prezadovoljna. Naked je oduševio i ovim proizvodom apsolutno.

Druga stvar je naapokon ova četkica iz Avona za tekuću podlogu ili puder.
Meni je došla u ovoj vrećici ili što je već, vidite na slici. Kada sam ju izvadila, bila sam preesretna. Jako je čvrsta i probala sam ju , puder se sa njome stvarno prejednostavno nanosi i nikad neću požaliti što sam ju kupila. I cijena u prošlom Avonovom katalogu je bila jako dobra. Nekih 32,00 kn, odnosno 8,00 KM. Stvarno povoljna cijena za ovako dobru četkicu, pa  evo ako ste u dodiru sa Avonom, svakako preporučujem.

I toliko za ovaj post. U komentar pišite kako vam se svidjelo. Pišite mi, jeste li vi koristile neki od ovih proizvoda? Kako vam se svidjelo? I naravno, ostavite ideje za sljedeći post.
Uskoro idu make-up tutorijali na mome blogu pa pišite kakve želite vidjeti, a do tada me pratite na mome instagram profilu : Iva :
Pozdrav. ♥


Broj komentara: 8:

  1. Iva, duže vreme te pratim i moram da kažem da si zaista divna♥
    Htela bih samo da ti kažem da sam i ja otvorila ask za savete, pa bi mi jako značilo samo da vidiš, iako još nisam ni počela hihi♥ Evo ga link, pa ko hoće, neka zaprati: http://ask.fm/thinkblackandwhite/answer/126332989492 ☺

    OdgovoriIzbriši
  2. Mozes li napisati cijenu tuša molim te, i ggdje si ga nabavila :-) ♥♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Hejj iva. Super post! Moze sljedeci biti o tome npr sto sve treba spakirati kad se ide na putovanje, nemislim da je itko to prije radio ly pozz iz zg ❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
  4. Ivaa, baš dobar post, zapravo odličaan. Da li ćeš nam se skoro slikati kad naneseš novi puder i tuš? ☺ Iii ako bi mogla pisti sledeći post o tvojoj sobii, mene to baš jako zanima, i na asku sam te pitala, al mi nisi odgovorila, pa ako ne budeš znala o čemu da pišeš, možeš nam slikati tvoju sobu i o njoj pisatii. Nadam se da će to biiti uskoro. Inače sve pohvale i pozz iz Srbiije.❤

    OdgovoriIzbriši
  5. Iva ti si super. Takođe i tvoji postovi su odlični, a tek slike. Čime ih slikaš ?♥

    Nominovala sam te, pogledaj : http://tvojadorotea.blogspot.com/2015/04/the-versatile-blogger-award.html ♥

    OdgovoriIzbriši
  6. Super post. :)

    Imam novi post, komentarisi ako zelis i prijavi se.♥
    http://ninaw123.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Sjajan post Iva <3 <3

    Zaprati me ako želiš:
    http://prettyprincess6.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši