srijeda, 20. srpnja 2016.

Born pretty store mini haul+ moje mišljenje o stvarima. ☺

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

 Danas vam želim pokazati i reći mišljenje o par stvari koje sam naručila sa sajta BORN PRETTY STORE.

Inače za one koji ne znaju, radi se o sajtu na kojemu  možete pronaći sve i svašta, od divnih kistova, stvarčica za nokte, nakita, sve do maskica, satova, opreme za kuću i slično.

Jedna zanimljiva i odlična stvar jeste da ovaj sat ima besplatnu poštarinu za sve!


Ali da ja vama pokažem stvari koje sam ja naručila. 

 Prvo što sam naručila su ove trepavice koje možete pogledati -- > OVDJE / HERE.

U paketu dođe 10 pari trepavica, mogu reći da su malo dramatičnije nego što sam mislila, duge su i za korištenje, meni, iako imam dosta krupne oči, potrebno ih je kratiti.


Dalje, generalno mišljenje jeste da mi se ne sviđaju.







Jednostavno ovaj rub trepavice, koji se lijepi je previše debeo i kako god da to zalijepite, on se vidi i ne izgleda nikako lijepo, niti je moguće postići da to izgleda nešto bolje.

Ponadala sam se da će biti bolje kada odrežem ove repiće sa strana, ali ne, rub je i dalje predebeo i nikako ne mogu napraviti da to lijepo, prirodno izgleda, ma koliko se trudila.

Očekivala sam malo više, možda moja greška, jer za ovu cijenu , a obzirom na broj koji dobijete i ne možete očekivati neki wow kvalitet, ali eto, uglavnom, ne sviđaju mi se i ne bih ponovno naručivala.



 




 Sljedeća stvar koju sam naručila jeste ova čektkica, koju možete pogledati -- > OVDJE/ HERE.


Zaista sam čitala dosta , doosta o ovoj četkici, youtuberi ju hvale na sve strane, iako je riječ o kopiji, kažu da je dosta dobra kopija, ja ne znam, možda je do mene, ali meni se generalno baš i ne sviđa.

Ona jeste gusta, dobro je odrađena , gusta, nabijena i na prvu rekli bih idealna za tekući puder i sve tekuće korektore i slične stvari, međutim, ja kako god da pokušam sa njom blendati puder, eventualno korektor, ona meni ostavlja linije i ne razmazuje sve ravnomjerno.
Također, kada sam njome pokušala blendati kremaste konture, doslovno mi je sve upila, na licu mi ništa nije ostalo, pa ni puder koji sam imala ispod.

Ja ne znam je li to do mene, možda ne koristim kako treba, ali ne vjerujem da je to neka mudrost, u svakom slučaju, nikako nisam zadovoljna i obzirom na to da su svi hvalili na sav glas ovu četkicu, ja sam pomalo i razočarana, ona meni ne radi posao uopće.
Očekivala sam da će biti u mojoj svakodnevnoj upotrebi, ali evo, već tjednima samo stoji, nikako da pronađemo, kako kažu, zajednički jezik.



I posljednje, nešto što me oduševilo jeste ova naušnica , koju možete pogledati i naručiti -- > OVDJE / HERE .

Inače, na sajtu je dostupna u zlatnoj i srebrenoj varijanti, ja sam uzela ovu srebrenu, jer mi je nekako elegantnija i više classy, ide uz više stvari, ali vjerujem da će i zlatna uskoro biti moja!


Ja sam osoba koja obožava naušnice, bilo obične, ili na hrskavici, stvarno mi je predivno vidjeti na nekome, ali ja sam više puta pokušavala bušiti uši i svaki put moram pustiti da mi zaraste, jer krvari ,boli me i nikako da ih nosim.

Već dugo vremena želim bušiti hrskavicu, strah me ( ako imate iskustva, pišite mi u komentarima ) , ali mislim da ću skupiti hrabrosti, jer je predivno, mislim da će se isplatiti.

E , uzimajući u obzir sve to, ja sam vidjela ovu naušnicu kod moje Kaće i odlučila da i ja naručim, jer se samo stavi na hrskavicu, bez da boli ili da je potrebno imati probušene uši.

Kako mi je stigla, ja sam oduševljena!

 Evo na ovoj slici jasno možete vidjeti kako mi to stoji na uhu. Čvrsto je, ne pomjera se, ne izaziva bilo kakve iritacije i prepredivno je!

Ovako izgleda sitno i smiješno, ali je zaista predivan detalj i lijepo privuče pažnju.
Vi me na društvenim mrežama stalno pitate pitanja u smislu : " Koliko košta bušenje hrskavice, jel te boljelo " i slično.

Odgovor je , nisam bušila hrskavicu, samo nosim ovu naušnicu koja se jednostavno samo stavi i zaista, svima koji imate želju, preporučujem ovo od srca.
Predivno je, lijepo stoji, košta par dolara , ja ju ne skidam ,doslovno, preporučujem.









Od sada ću se vjerojatno i usmjeriti više na nakit na ovoj stranici, nego na stvarčice za šminkanje, sigurna sam zapravo.

A za vas, koji planirate naručivati sa ovoga sajta, imam kod :
"IVAT10"  koji će vam omogućiti 10% sniženja na vašu narudžbu, tako da, bacite se odmah na naručivanje i ne zaboravite, poštarina je potpuno besplatna!


Ljubim vas!
 E-mail for business : iva.t.yahoo.com@gmail.com

Broj komentara: 9:

  1. Divan post. Naušnice su goals❤❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
  2. Super proizvode si naručila, naušnice su predivne :*

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  3. Naušnice i četka su prelijepe. Mnogo mi se sviđa, također sam čula da tu četku svi hvale.
    http://adnnaacorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislila sam naručiti ovu četkicu ali nisam više toliko sigurna..
    Naušnice su divne!😊

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako mi se sviđa naušnica! I slažem se za tu četkicu... imam isto iskustvo s njom i uopće mi se ne sviđa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivne stvari. :)

    http://myblogmything1.blogspot.com/2016/07/avon-luxe-maskara-i-ruz.html

    OdgovoriIzbriši
  7. Super post. :)
    Konačno jedan sajt s besplatnom poštarinom, haha.

    xxmybeautyblogxx.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlicne stvari, trepavice su ekstra!
    A cetkica jako zanimljiva :)

    OdgovoriIzbriši