nedjelja, 28. kolovoza 2016.

Prvi utisak o novim proizvodima - Delia Cosmetics. ☺

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

 Prošli tjedan sam objavila giveaway za vas ( tko se nije prijavio, može OVDJE/ HERE  ).
U giveawayu sam vam rekla kako mi je stigao paket pun novih Delia proizvoda.
Naime, Delia je poljski, relativno novi brend na našem tržištu ovdje u Bosni i Hercegovini.
Pronaći ga možete u svim cm drogerijama po relativno niskim i prihvatljivim cijenama.

Mislim da bi ovaj brend mogao itekako biti simpatičan prvenstveno početnicama u šminkanju jer su proizvodi stvarno dosta povoljni, a opet , vidjet ćete u nastavku, ima ih dosta dobrih , koje vrijedi kupovati.
 Kada je tek stiglo, bilo je u ovoj predivnoj , malo većoj kutiji.
Ja sam izdržala da to ne otvorim odmah, nego uslikam kako izgleda, jer poslije sigurno ne bih znala vratiti na početni izgled, a stvarno sam htjela pokazati kako je preslatko bilo!
Ovi rozi tonovi su me osvojili ,naravno!

Što se tiče samih proizvoda, odmah da kažem, nisam sve probala!
Šminkala sam se koristeći većinu ovih proizvoda, kako bih probala i evo nakon tjedan dana korištenja, znala vam reći nešto više o tim proizvodima.

Za one koje ne spomenem danas, sigurno ćete čuti u nekom od sljedećih postova, ali i ovo je samo prvi utisak, koji se naravno nakon mjesec dana korištenja može potpuno okrenuti, tako da će detaljnije recenzije svakako biti!
Da ne duljim više, krenimo, proizvod po proizvod kako sam ih probavala!




 





Prva stvar koju sam probala je ovaj Delia primer.
Ja bez primera doslovno ne mogu zamisliti svoje šminkanje, tako dam se stvarno ugodno iznenadila i veselila još jednom primeru i mojoj kolekciji!











Primer je roze boje, onako srednje gust.
Zbog te svoje roze boje, rekla bih da je idealan za cure koje imaju probleme sa tamnim kolutovima ili općenito za ujednačavanje tena.
Kada se izblenda, lijepo se upije u lice i bude providan, odnosno uopće se ne vidi na licu, tako da sa time nema problema.
Preko njega se puder stvarno predivno nanosi!
Tako lagano klizi, bolje se blenda i definitivno duže traje.
Kako je gust, dosta je hidratantan i mislila sam da mi neće baš dugo držati puder , ali on se nakon nekog vremena matira i puder stvarno duže traje, bar meni, imam normalnu do mješovitu kožu .

 

Sljedeća stvar je ovaj Delia Matt forever tekući puder.
Joj, prva stvar koju sam zaboravila reći i za primer iznad jeste da sam oduševljena pakiranjem!
Znači ambalaža odličana, ona jaka plastika, doziraju se na pumpicu, stvarno super i izgledom liče na one Makeup Forever pudere.



Što se tiče same kvalitete pudera, ja moram priznati da sam jako, jaako ugodno iznenađena!








 Od pudera stvarno nisam puno očekivala, koristim Lorealove pudere i nekako sam ovaj probala čisto da vidim kakav je i stvarno sam zadovoljna.
Prvo, poprilično je gust.
Malena mana je što je potrebna malo veća veličina da bi se pokrilo cijelo lice jer se dosta brzo nekako matira i ne stignete toliko brzo blendati, pa vam je potrebno da više puta nanosite, manje količine.
Pokrivna moć je slaba do srednja, može se lijepo nadograditi, lijepo ujednači ten . 
Ja sam ga stalno koristila u kombinaciji sa prethodno pomenutim primerom i stvarno mi traju cijeli dan bez bilo kakvih naknadnih popravljanja.
Rekla bih da je ovo idealan puder za svaki dan, za dnevne varijante, za osobe kojima ne treba velika pokrivna moć, nego čisto da se ujednači ten i pokrije neko crvenilo.
Za mene kažem idealan, stalno ga koristim ovih dana za dnevne varijante i jako sam zadovoljna.


Sljedeća stvar koju sam također svaki dan koristila je ovaj Delia kameni puder.
Znate da stalno koristim Rimmel Stay matte, pored njega nisam ni pomislila da kupim neki drugi, sad kad sam ovaj dobila, odlučila sam čisto probati i stvarno sam zadovoljna.
On se dosta trusi, jedino to, tako da će se sigurno brzo potrošiti, ali da matira lice , to svakako i to jako, jako dobro. Opet kažem, nemam masnu kožu, ne znam kako bi funkcinirao na masnoj koži , ali meni je odličan, za dnevne varijante ga stalno koristim, za ovih tjedan dana korištenja sam zadovoljna i evo ako netko traži jeftiniju varijantu kamenog pudera, onda ovo preporučujem apsolutno.





 Zatim imamo rumenilo.
Na prvi pogled izgleda prekrasno, ima ove tri boje, ova gornja mi se činila idealno za zimu, onako neka tamnija, ma predivna boja!
Sve je u ambalaži predivno, ali kada se stavi na lice, meni se iskreno i ne sviđa.
Prvo, boje nisu kao u ambalaži, to svakako nisu, nekako su mi sve previše roze, sa jako toplim podtonom, što ovako po izgledu nikako ne bih rekla.
Na stranu to, dalje, užasno teško se blendaju, dakle kako ga prvi put nanesete tako i ostaje, ja nikako skoro nisam uspjela izblendati ga .
Tu sam i stala sa korištenjem i vratila se najdražim Catrice rumenilima, a ovo sam proslijedila dalje , ima osoba kojima se sviđa svakako.


 






















Sljedeće što sam probala su ova tri eyelinera.
Ja kao osoba koja svaki dan koristi eyeliner sam se tako lijepo iznenadila kada sam ih vidjela, uvijek su dobro došli u mojoj kolekciji!
E sad, ja sam zadovoljna, zadovoljna sam, ali kad koristim sva 3 zajedno.
Posebno iskreno nisam ni probala, nego prvo nanesem ovaj u olovci jer mi je najlakše , zatim stavim ovaj obični radi pigmentacije, pa na kraju vodootporni kako bi trajao što duže, čisto onako malo!
Kažem, sva tri u kombinaciji su odlična i stoje doslovno sve dok ih ne skinem micelarnom.
U ovoga  u olovci četkica je jako lijepa i precizna.
U ovoga običnog je ona tanka, sa dlačicama i dosta neprecizna, dok je u vodootpornog ona tvrda koja doslovno malo grebucka kada se nanosi, ali svakako preciznija u odnosu na ovaj obični.

Na prvoj slici vidite kako izgledaju kada se tek nanesu.
Ako gledamo sa vrha, odnosno od gore, prema dolje, prvi je vodootporni, pa onaj obični ,a skroz donji je onaj  u olovci.

Na drugoj slici vidite kako izgledaju kada se vodom skidaju. Ovaj obični tekući se gotovo potpuno skinuo.

I na trećoj slici vidite kako izgledaju kada ih micelarnom skidam, svi se jednostavno skidaju.

Dakle samostalno se sigurno neće skinuti, a opet nećete imati problema ni pri skidanju sa micelarnom.
U svakom slučaju, zadovoljna!


Dalje sam probala ovu maskaru.
U paketu je bilo doslovno sedam maskara, ovu sam slučajno otvorila, pa sam probala, inače ne bih, jer nekih sedam već imam koje koristim, ali eto, slučajno kažem pa sam odlučila probati i nije me oduševila.
Ona skoro ništa ne radi mojim trepavicama.
Četkica lijepo izgleda, tekstura maskare mi se čak činila odličnom, međutim, jedino što ona radi jeste da lijepo počešlja , onako  razdvoji trepavice, ostalo ništa.
Čak ne daje ni neku posebno crnu boju, kao što očekujem od maskare, tako da mi se ovo ne sviđa.



 























I posljednji proizvod koji sam za sada probala je ovaj gel za obrve.
On je, ne znam, okej je .
Samo ima prejak miris, meni doslovno suze oči dok ga stavljam jer je prejak i neki, meni neugodan, nikako mi se ne sviđa i to mi smeta, volim da proizvodi imaju ugodne mirise ili neke neutralne.
Kada vi njega nanesete, miris nestane,ali svejedno, muka pri nanošenju, opet kažem, fiksira mi obrve koliko toliko, ne baš kao vosak, ali onako, za svaki dan može poslužit.
Boja je neka tamnija smeđa, ima malo topliji podton, ali kažem, vodenasto je onako, boja se tek malo nazire nakon više slojeva, u svakom slučaju, može se iskoristiti! 



I toliko od ovoga posta i prvih utisaka o novim proizvodima.
Očekujem svakako vaše komentare i napišite mi ako ste probali bilo koji od ovih proizvoda.
Ljubim vas! ♥

Broj komentara: 47:

  1. Post je presavršen, sve pohvale. Fotografije su takođe sjajna, pročitala sam ovaj post 2 puta. Ja ništa baš nisam probala odavde ali kako si ti predivno napisala znači ja moram nešto da probam iskreno. Predivno je napisano i fotografije su vrh! Ubedljivo si najbolja! ❤

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post Iva, ako ikada budem vidjela njihove proizvode svakako ću ih pogledati :)
    Inače, slike su fantastično ispale ❤️😊

    http://blogbysanja.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Fantastičan post!Ivo, ti mene oduševljavaš iz posta u post!Tvoji postovi su tako inspirativni!Fotografije su sjajne!Svi proizvodi izgledaju divno!Po tvom opisu ovi proizvodi definitivno obećavaju!Ja takođe volim proizvode koje imaju ugodan miris.Žao mi je što ti gel za obrve baš i nije favorit.Hvala ti što si nam rekla svoje mišljenje!♥♥♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako dobri proizvodi, izgledaju jako kvalitetno... Blago tebi sto si dobila ovako caroban paketic <3333 Fotografije su savrsene draga! <3333

    http://tijanaqueenoffashion.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam probala niti jedan proizvod, štoviše, prvi put čujem za ovu marku kozmetike. Ambalaže su mi baš slatke i ovaj primer je baš zanimljiv, roze bojee. :D Očekujem recenzije nekih proizvoda nakon što isprobaš, bit' će zanimljivo čitati.♥

    My little corner

    OdgovoriIzbriši
  6. Svi proizvodi izgledaju bas kvalitetno,ne znam sta bih posebno izdvojila.
    Fotografije su predobre,kao i ceo post! ♥ Obozavam tvoje haul postove! ☺

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan post ♥
    Stvari izgledaju baš kvalitetno,iako su niskog cijenovnog ranga ♥
    Nešto kao Essence -jeftino,a dobro ♥

    http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/
    XoXo

    OdgovoriIzbriši
  8. Prvi put sam čula za Delia kozmetiku neki dan na tvom blogu, stvarno nikada nisam isprobala ništa, mislim da čak i nema kod nas. Ipak, stvarno si sve dobro opisala, kao i uvijek. ♥

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlicne stvarcice si dobila, jako mi se dopada kako izgleda puder, unikatno pakovanje. Citav post je super, kao i uvek!
    xx

    OdgovoriIzbriši
  10. Mislim da je ova kozmetika došla u moj grad i videla sam rumenilo ja mislim ali još nisam probala nijedan njihov proizvod ♥

    Novi post → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako budeš imala priliku neki od ovih za koje sam rekla da su dobri, probaj svaakako. ♥

      Izbriši
  11. Slike su prekrasne kao i paketić koji si dobila i post koji si napisala. Nisam nikada probala njihove proizvode, ali me sada jako privukao tekući puder. :)♥

    https://sretnisanjar.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  12. Proizvodi izgledaju jako lijepo. Jos nista od Delie nisam probala, ali sigurno bi mi vecina toga, kao pocetnici, odgovaralo :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Post je fenomenalan, i svaka tebi čas kad si uspela sve ovako lepo da nam prezentujes. :) Nisam do sada čula za ovaj brend, ali me je malo podsetio na Essence, zbog cena. :) Prajmer mi izgleda odlično, kao i kameni puder. Verujem da bi meni bio dobar pošto, kao i ti, nemam masnu kožu. :) <33

    Novi post-> www.marsyly.com

    OdgovoriIzbriši
  14. Divan post, slike su odlične. Prvi put čujem za ovu marku, ali po slikama, imaju super stvarčice. Najviše mi se sviđa ovaj primer, pakiranje je savršeno♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  15. Sve si tako detaljno i temeljno predstavila. Od svih navedenih proizvoda sam jedino koristila puder u kamenu i mogu reći da sam zadovoljna sa njim. :)
    Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši
  16. Nisam probala ove proizvode, ali se cine kao sjajni. :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Prvi put cujem za taj brand, ali čini mi se kvalitetan! Jedva čekam recenziju :))

    https://dragabolonja.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  18. Ovo je ogroman broj proizvoda. U našem CM-u nude samo lakove za nokte i sjajila koja i ne izgledaju najbolje.
    Super si mi napisala post! :)


    NA MOM BLOGU JE U TIJEKU DARIVANJE -> itsnina23.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  19. Odlican post,uzivala sam citajuci ga i moram reci da sam primjetila da si se bas jako potrudila za ovaj post,sto sa slikama,sto i sa tekstom,stvarno divno napisano!

    Beautyshapes3.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  20. Wow odlican post Iva!

    http://ildaslittlefashionplace.blogspot.ba/#_=_

    OdgovoriIzbriši
  21. Svaka cast za ovaj post i mnogo mi se svidja kako si odradila recenziju. Nisam sigurna ali mislim da sam vidila kod nas u Hrvatskoj da je stiglo u Muller, ako je isprobat cu onaj kameni puder i primer. :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Proizvodi mi se baš sviđaju,rumenilo mi je baš slatko na prvi pogled, ali kad već kažeš da se teško blenda, ako ga igdje vidim, bar znam da ga neću kupiti. A znaš li možda dali je njihova kozmetika došla u Hrvatsku? Voljela bi isprobati neke proizvode poput primera i tuševa. :)

    http://myfantasyfriend.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši