ponedjeljak, 3. srpnja 2017.

June favorites. ♥

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.


Za danas sam spremila favorite prethodnog mjeseca.
Ovi postovi su mi jedni od najdražih za pisanje, iako nemam nešto puno favorita, ovi proizvodi koje ću vam pokazati se zasluženo nalaze ovdje jer su bili svakodnevno korišteni.


Inače, hvala vam na 900+ pratitelja, puno mi znači!



Prva stvar je Bond 007 parfem. Ovo je moj ljetni parfem, svako ljeto mu se vratim i koristim, idealan miris za ljeto, dugotrajan je, postojan, doslovno ga osjetim na sebi danima , jednostavno savršen. Uvijek ga uzmem nekad početkom ljeta i traje mi do kraja.
Ne znam za vas, ali ja baš imam određene parfeme, za pojedina doba godine, tako da evo, ovaj je uvijek ljetni.


Imam problem ljeti ako mi lice malo izgori, krene se gulit, pogotovo područje oko nosa, u tu svrhu sam koristila ovu kremicu. Gdje mi se koža guli, namažem ovo i zaista mi pomogne, za suhu kožu je super. Mazala sam ujutro i navečer i evo više stvarno nemam problema . Koristim ju isključivo za kožu lica i fenomenalna je! ( Radi se o Ziaja kremici ).


Kako mi se lice suši, tako i usne .Labello koje sam koristila je ovo orginalno, po meni najbolje.
Najbolje njeguje, obnavlja usne, stalno ga koristim u posljednih mjesec dana, skoro sam potrošila i definitivno ću kupiti novo.


Sljedeća stvar su Ardell trepavice.
Ovo su moje najdraže trepavice i za dnevnu i za večernju varijantu, savršene su, dovoljno suptilne za dnevnu i dovoljno glamurozne za večernje varijante.
Imala sam ih već, trajale su mi zaista dugo, ukoliko se redovno čiste, stvarno mogu potrajati. One prethodne još uvijek imam, nosim, ali evo ove sam uzela sada preko ljeta da nosim jer nemam Nyx u blizini, pa neka ih u zalihama.


Sljedeći je Essence bronzer. Počela sam ga koristiti prije tjedan, dva, malo sam potamnila u licu i sad mi je savršen!
Inače imam jedan, nazovimo ga , univerzalni bronzer koji stalno koristim, ali sad mi ovaj tako odgovara da vam ne mogu opisati. Pitate me dosta koji koristim na slikama, u posljednja dva tjedna stalno nosim ovaj, prekrasan je, na tamnijoj koži savršeno izgleda, sve preporuke!



Napokon sam kupila i Mary- Lou highliter!
Ovo je savršenstvo, koristim ga svakodnevno kako sam ga kupila i prekrasan je! Zaista ima nevjerojatan sjaj na licu, traje cijeli dan, koristim ga i u kutu oka, doslovno sam opsjednuta.

On jeste na malo skupljoj strani, uskoro ću vam napraviti usporedbu u smislu highliter od 25$ i od 3$ . Ne radi se o nekoj razlici iskreno, ali ako volite šminku ovako kao ja, jedan Mary - Lou highliter uvijek dobro dođe u kolekciji!
Plus, ambalaža je savršena, preslatka. 


Dalje imamo Essence maskaru.
Kada mi je tek stigla, nije mi se nikako svidjela, međutim, malo se osušila i sada je savršena! Prije mi se to događalo sa još par maskara, ali ova je jednostavno savršena. Radi na gustoći, dužini, ja zaista imam slabe trepavica, a ova maskara radi čuda od njih. Već od prvog sloja se vidi ogromna razlika, nije skupa, košta maksimalno 7,00 KM, ako vam treba dobra maskara, preporučujem ovu.


I posljednja stvar je Catrice jumbo olovka za usne.
Nju imam od prošle godine i doslovno ju nisam ni otvorila, zatrebala mi je neka slična boja prije par dana za slikanje i koristila sam ju, odlična je! Boja, tekstura, apsolutno sve mi se sviđa.
Kažu da je mat, ali ja bih rekla da ima neku kremastu završnicu, što meni i odgovara, ne suši mi usne, a opet traje satima na usnama, piće preživi, hranu ne, ali se može lijepo i jednostavno nadograditi.


Toliko za danas.
U komentare mi pišite ako ste probale neki od  favorita.
Ljubim vas! ♥

31 komentar:

  1. Odličan post! Najviše mi se sviđa Mary Lou highlighter, vidim da su svi oduševljeni njime. Vjerujem da ću si kupiti ovo labelo i jedva čekam taj post s usporedbom :)


    xdreaannx.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lep post, draga. SLažem se sa tobom da je ono originalno labelo najbolje.

    laAdda | Letnje osveženje - 5 recepta za savršen smoothie

    OdgovoriIzbriši
  3. Aa ovaj The Balm highlighter mi je tako predivan, želim ga već dugo! Također, sviđa mi se ova Catrice olovka, izgleda jako pigmentirano. Super post Iva♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  4. Iva moja draga, ti nemaš pojma koliko ja volim čitati tvoje postove o kozmetici, znači obožavam i znam da proizvode koje ti preporučiš definitivno vrijedi kupiti jer sam već kupila neke koje i ti imaš, koji su bili u nekim prijašnjim favoritima.
    Što se tiče ovog posta, koristim samo ovu essence maskaru, koja se i meni nije svidala na pocetku, sad sto se vise suši sve je bolja i bolja. Znam da mi se to bilo dogodilo i sa essence i love extreme maskarom u crnoj ambalaži.

    A ovaj highlighter definitivno moram kupiti, već ga mjesecima gledam i nikako
    <3 <3
    MagdalenaŠ.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puuno! Vidjela sam koje si kupila na moju preporuku i baš mi je drago što ti se sviđaju, ljubim te! ♥

      Izbriši
  5. Bronzer i highlighter su prelijepi! Ziaja kremice također volim, a nijansa Catrice ruža je odlična. :)

    Le Sagittaire

    OdgovoriIzbriši
  6. Gdje si kupila the Balm highlighter? Savrsen! Predivno pises favorite, bas uzivam citajuci ��❤

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlicni favoriti! Isprobala sam crni Bond parfem i jako mi se svidio, vjerujem i da je ovaj rozi jednako dobar. Essence bronzer sam kupila i s obzirom koliko kosta je odlican. The balm highlighter jako zelim isprobati i planiram ga kupiti. :)

    http://beautybydorotea.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  8. The catrice lipped loos so pigmented
    www.mssparkleandglow.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Interesting post! Gorgeous perfume)

    alishapony.blogspot.ru

    OdgovoriIzbriši
  10. Iva drago mi je da si prešla 900 pratitelja jer zaista zaslužuješ ulažeš dosta truda u blog i sasvim zaslužuješ i više od toga. Jako mi se sviđaju favoriti,naručito mi se sviđa ovaj parfem. Volela bih ga kupiti. Sviđa mi se takođe jako ova essence maskara,morala bih je probati. ♥
    Novi post --- http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/pocnite.html

    OdgovoriIzbriši
  11. As usual amazing post! Thanks a lot for sharing)

    OdgovoriIzbriši
  12. Drago mi je što si prešla 900 pratitelja, odlična si i zaslužuješ to! Odavno želim The Balm highlighter ,gdje si ga naručila? Super post :)

    beautyakworld.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  13. Super post, ovaj parfem mi je odličan, mogla bi i ja uskoro obnoviti zalihe, a balmov highlighter mi je već jako dugo na listi želja, samo nikako da dođe na red. ♥

    My Beauty Empire

    OdgovoriIzbriši
  14. Odličan post. Kao i svaki puta, i sada sam oduševljena sa proizvodima koje si ubacila. Htjela sam da te pitam gdje si poručila ovaj higliter pošto mi se čini jako dobar. Također, jedva čekam da napraviš post o njima ❤❤❤

    Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
  15. Odličan post! Najverovatnije ću isprobati Essence bronzer, a takođe nedavno sam isprobala i Mary - Lou highliter i zaista je odličan :)

    http://anastasijamatic.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  16. Za hajlajter moram prištedeti, a olovka za usne je savršenstvo! Kako intenzivna boja! :D

    http://www.couture-case.com

    OdgovoriIzbriši
  17. Odličan post Iva,čula sam dosta pozitivnih komentara na račun ovog highlitera,također boja ovog Catrice ruža je predivna!♥

    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši
  18. How interesting!! These products look so good!! Thanks for sharing!
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: WHAT TO WEAR IN PARIS
    DON'T MISS: FLORAL ROMPER & ICE CREAM

    OdgovoriIzbriši
  19. Odličan post, Bond 007 parfem je i moj ljetni parfem, baš nekako miriše ljetno. :D

    http://annakills.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  20. Odličan post! Već duže vrijeme planiram kupiti ovaj bronzer ,ali nisam bila sigurna kakav je ,sada ću ga vjerovatno kupiti,super su svi ostali favoriti!
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši