ponedjeljak, 4. prosinca 2017.

November favorites. ♥

Pozdrav svima i dobro došli napokon u novi post. ♥

Nisam nikako stigla pisati neki post na određenu temu jer sam bila dosta zauzeta fakultetom, kolokvijima i slično. Svo vrijeme sam posvetila fakultetu i obavezama koje fakultet nosi. Riješila sam pola svega, pa evo uhvatila sam vremena da pripremim unaprijed par postova koje ću vam objavljivati u toku tjedna kako bih nadoknadila neaktivnost od prije.
Za danas favoriti prethodnog mjeseca.
Ja ne mogu vjerovati da je evo već početak dvanaestog mjeseca, za 20 dana će Božić i ja jedva čekam odmoriti, otići kući napokon, jer nisam bila više od mjesec dana, tako da evo, nadam se da će i ostatak mjeseca brzo i uspješno proći kao i do sada.

Što se tiče favorita, nema ih nešto puno, ali evo danas ću vam pokazati što sam to voljela prethodni mjesec.


Prva onako random stvar koju imam su ove gumice za kosu.
Mogli ste vidjeti na instagramu ako me pratite, prije neka dva, tri tjedna dobila sam paketić od Ovnaka u kojemu se našlo svašta nešto, između ostalog i ove gumice. Super su, ne lome mi kosu, čvrste su, dobro drže, a i boje su im prekrasne, moje najdraže, tako da evo sve preporuke.
Usput, ako ne pratite Ovnakov profil na instagramu, obavezno ih zapratite - OVDJE .


Još jedna stvar koja se našla u tom paketiću je Cameleo regenerator sa keratinom za oštećenu kosu. Dobila sam i šampon i masku, ali sam regenerator do sad najviše koristila. Uskoro ide grupna recenzija Cameleo proizvoda za kosu, ali ono što želim unaprijed da znate da sam oduševljena regeneratorom. Odličan je! Moja kosa je užasno oštećena i suha, on radi čuda od nje. Čini ju mekšom, lakšom za rasčešljavanje, ima jako ugodan miris, tople preporuke za ovaj proizvod. I da, dobro znate da je keratin svakako odličan za oštećenu kosu, pa ako tražite nešto dobro za njegu i oporavak kose, pogledajte Cameleo keratinske proizvode.

Što se tiče šminke, prva stvar je Essence fresh&fit primer. Pisala sam o njemu o Essence novitetima, ali mi se sviđa. Kada ga koristim u kombinaciji sa Catrice HD puderom odličan je, baš daje licu nekako svježi sjaj, produži mi trajanje pudera definitivno, koža je svilenkasta na dodir, sve preporuke.

Eh zatim Artdeco High Definition puder.
Isto jedan od noviteta koji su mi stigli, redovno se svakodnevno igram s njim i moram priznati da je odličan! U početku sam ga hejtala, ali sam shvatila da mi ne odgovara u kombinaciji sa bazom, nego ga nanosim samostalno, samo kremu za lice prije njega stavim i zaista prekrasno izgleda.
Za par dana ću objaviti detaljnu recenziju o njemu, ali za sada da znate da mi se jako, jaako sviđa.

Tu je naravno i voljena Makeup Revolution paleta za konture.
Radila sam recenziju o njoj, nadam se da ste pročitali, uglavnom je vrh! Ima apsolutno sve nijanse koje mi trebaju, prekrasne su, pigmentirane, super se blendaju, postojane, dugo ostaju na licu, recimo da je ovo duplo jeftinija varijanta Nyx palete za konture, a sasvim pristojna zamjena.


Zatim još jedan Essence proizvod, radi se o highlighteru u stiku. Divna, hladna , srebrenkasta nijansa, puna sitnih šljokica. Koristim ga kao bazu za praškasti highlighter i zaista mu pojača pigmentaciju. Ako volite jak sjaj na licu, onda vam ovo definitivno preporučujem, super proizvod!

I za kraj maskara. Iskreno, Essence nikad ne razočara svojim maskarama ako mene pitate, za cijenu kakva jeste , kvalitet je vrhunski. Ova je fenomenalna! Produži trepavice, da im volumena, ne preslikava se, ne ostavlja mi grudvice, odlična je i za donje trepavice, apsolutno ima sve što ja tražim od maskare!

Jeste li probali neki od ovih proizvoda?
Ako jeste obavezno mi napišite vaša mišljenja ispod.

Ljubim vas!♥

Broj komentara: 15:

  1. Odlični favoriti. O Artdeco High Definition puderu sam čula dosta pozitivnih komentara u poslednje vreme, pa zato planiram i ja da ga kupim. :)

    Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši
  2. great favorites :)
    http://xoxoclaudia.blogspot.de/

    OdgovoriIzbriši
  3. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Planiram da probam ovu Essence maskaru jer deluje zaista dobro. :)


    http://www.couture-case.com

    OdgovoriIzbriši
  5. great faves love
    have a great day
    www.mssparkleandglow.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam prije čula za Cameleo proizvode , a zaista mi treba nešto za kosu jer je jako oštećena tako da jedva čekam pročitati recenziju o njima na tvom blogu! Od ostalih proizvoda sam koristila samo ovu Essence maskaru, i slažem se, Essence nikada zaista ne razočara što se tiče maskara. Super post! <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši