ponedjeljak, 29. siječnja 2018.

Misslyn cosmetics. ♥

Pozdrav svima i dobro došli u novi post. ♥

Nadam se da ste mi dobro. Još jednom isprike zbog male pauze, opet me fakultet spriječio , ali sve sam uspješno privela kraju, tako da evo nastavljamo dalje.
Kao novogodišnji paketić, između ostalog dobila sam i Ovnak paket sa Misslyn cosmetics proizvodima.
Zapratite ovnak na instagramu OVDJE.
Kao i uvijek, ugodno su me iznenadili i omougućili mi da probam nešto novo. Zaista novo jer prije nikad nisam imala susreta općenito sa Misslyn kozmetikom, iako sam dosta čitala o istoj, nisam sama evo do sada probala ništa, tako da sam zaista jedva čekala testirati proizvode koje su mi poslali, posebno puder o kojem danas pričamo.


Dakle radi se o Misslyn ultimate stay makeup puderu koji dolazi u ovoj staklenoj bočici , dozira se na pumpicu i što se toga tiče pakiranjem sam prezadovoljna!
Nijansu su mi također pogodili, odgovara mi, pa sam baš uživala koristeći puder jer sam imala odgovarajuću nijansu.

Dosta ljudi kaže da ih ovaj puder podsjeća na čuveni Revlon colorstay puder. Isti nisam probala, ali Misslyn me zaista oduševio.
Ovo je inače puder za normalan tip kože ka masnoj i meni sasvim odgovara.
Tekstura je dosta tekuća, podsjeća me dosta na teksturu Loreal True Match pudera, nekako je rijedak, a opet imam izuzetno dobru pokrivnu moć.Rekla bih srednju ka potpunoj (odlično se nadograđuje).

Nanosim ga četkicom, beauty blenerom sam probala, ali opet kažem, prerijedak je pa mi blender upije dosta proizvoda, tako da mi je četkica dosta bolja opcija.

Dosta je postojan na licu, ne nestaje sa lica u smislu da vam ostavlja ružne fleke nakon par sati nošenja, to nikako, ne prosijam se sa njim, naravno kao i svaki tekući puder fiksiram ga puderom u kamenu i sigurna sam bar 5-6 sati nošenja.


U posljednje vrijeme sam probala par novih pudera i moram priznati da mi je ovaj najdraži. Opasno prijeti da dođe na mjesto voljenog Catrice HD pudera.

Odlično, praktično pakiranje, pokrivna moć srednja do potpuna, vrhunska postojanost, savršeno se blenda, ne skida se sa lica, plus sam vidjela da imaju odličan izbor nijansi. Tople preporuke od mene!

Još jedna stvar koju vidite jeste ovaj Misslyn ruž.

Kada sam vidjela pakiranje mislila sam da je u pitanju neka vatrena, crvena boja, ali se radi zapravo o nekoj rozoj ka crvenoj, uglavnom prekrasna boja!
Što se same kvalitete ruža tiče, ja sam prezadovoljna. Ima polumat završnicu, dakle ne isušuje usne, lijepo se nanosi, može se nadograditi bez skidanja, preživjet će piće sigurno, hranu ne baš, ali opet kažem obzirom da se može nadograditi to i nije problem.
Zapravo nisam nikad probala ovako neki ruž ( da nije tekući mat )  da mi preživi hranu i piće tako da je i ovo sasvim solidan običan ruž za usne.
Definitivno ću pogledati još nijansi i kupiti , jako mi se sviđa.


Za kraj možete vidjeti kako i jedno i drugo izgledaju na mome licu.
Ja sam prezadovoljna i za oba proizvoda imate iskrene preporuke.

Ljubim vas!♥

Broj komentara: 12:

  1. You are so beautiful! Love the red lipstick!
    xoxo

    http://sosweetgirlythings.blogspot.pt/

    OdgovoriIzbriši
  2. Divi proizvodi, draga!

    Leylland.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Morat ću isprobati ovaj puder, baš si me zainteresirala. Predivna si mi :* <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovaj puder nisam koristila, ali ta boja ruza ti prelepo stoji♥

    janalukic.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam probala ali ruž izgleda fantastično. Predivna si <3

    http://myblogmything1.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  6. Ruž je divan, lijepo ti stoji :)
    https://girlsjustwanttohavefun10.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši