petak, 13. travnja 2018.

ESSENCE NOVA KOLEKCIJA - proizvodi koje preporučujem ( top+flop )

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.


U nekom od prethodnih postova sam vam pokazala sve Essence novitete za proljeće i ljeto, a danas ću vam pokazati neke od tih proizvoda koje zaista svaki dan koristim, kojima sam oduševljena, a tu je i jedan koji me nažalost razočarao iako sam od njega možda i najviše očekivala.
Na kraju posta ću vam pokazati i makeup koji sam kreirala isključivo Essence proizvodima.


Prva stvar koju jako volim je definitivno ovaj primer. Koristim ga svaki dan od kako mi je stigao i zaista sam prezadovoljna. Apsolutno mi produži trajanje podloge na licu, lijepo pripremi lice, zapravo radi ono što ja od primera tražim. Što se tiče ovoga da je otporan na znojenje, teretanu i slično, ne znam, inače mi se lice rijetko ili nikako znoji, a u teretanu ne nosim puder ni pod razno.
Imat ćete update na instagramu kada dođe toplije vrijeme o tome kako se ponaša, ali ako vam za sada treba neki dobar drogerijski primer, tople preporuke za ovaj.


Sljedeće što jako volim, a za šta vidim da su mišljenja onako dosta podijeljena je ovaj iluminating fiksator.
Istina, on se baš nekako neravnomjerno nanosi, ostavlja krupnije flekice na licu kao fiksator, ali ako ga nanosite prije pudera, daje predivan , zaista predivan efekt u kombinaciji sa puderom. Lice prima neki zdrav, prirodni sjaj, oduševljena sam i svaki dan ga koristim u tu svrhu. Još nešto što mi se kod njega sviđa je miris, ima savršen miris, podsjeća me na neki parfem, uglavnom predivan, tople preporuke.
Sljedeće dvije stvari se ne tiču šminke, ali ih obožavam!

Prva stvar je ova krema za ruke u pjeni. Vidim da su ove stvari dosta popularne sad, Balea je također izbacila svoju verziju, koju nisam probala, ali me ljudi ova oduševila. Predivan miris, lijepa njega, brzo upijanje, sve šta tražim od jedne kreme sam dobila u ovoj.
Inače nemam naviku redovno mazati ruke, ali kako ovo imam, mažem ih par puta dnevno i u boljem su stanju nego ikad. Plus ima prekrasan miris, savršenstvo!


Zatim stvar koja je spasila moje ruke od zanoktica. Kad sam stavila tipse, imala sam užasne zanoktice, toliko da su krvarile, boljele me, katastrofa je bilo i baš u to vrijeme mi je stigao ovaj njegujući lak za nokte i zanoktice.
Mažem ga svakodnevno, više puta. Iskreno, na predavanju iz dosade stalno mažem i tako mi je lijepo obnovio područje oko noktiju, čudo jedno, više evo vidite i na slikama stvarno nemam problema sa zanokticama. Ako trebate nešto slično, obratite pažnju na ovaj lakić, nećete se pokajati.


Još jedna dosta simpatična stvar je glitter primer. Ako koristite glitere, šljokice, ili nešto slično, ako volite eksperimentirati sa šminkom, ovo vam treba. Odlično drži glitere na očima, nije ljepilo ali je fenomenalan primer i baš sam sretna što ovo posjedujem, koristit će mi sigurno.


Paletica mi se također sviđa. Posebno ove roze boje , oduševljena sam njima i zbog toga sam vam odlučila i nju ubaciti u ovaj post, a i koristila sam ju u makeup-u koji ću vam pokazati, pa evo. Pigmentacija je odlična, sa sjenama se super radi, pa ako vam trebaju slične boje, evo gdje ih možete naći.


Nažalost, imam jedan proizvod koji me jako razočarao, radi se o ovoj olovci za usne . 
Njoj sam se baš veselila, prvo, nijansa mi se jako svidjela, drugo na odvrtanje je što je isto super i jedva sam čekala nositi ju . Oke, vjerojatno ste čuli da su dosta kremaste, to sam vam rekla i u postu kad sam vam pokazivala proizvode, ali nije mi to toliko smetalo, moglo se radit sa njom, ono što mi smeta je tekstura. Užasno, ali užasno isušuje usne, sa usana mi se krene kidati u komadima doslovno, užasan je osjećaj nakon određenog vremena, baš osjetite kako su vam usne suhe i dehidrirane, nikako mi se ne sviđa i ako trebate olovke, uzmite njihovu standardnu kolekciju, ovo nikako nije dobro  , po mome mišljenju, ako ima netko ko misli drugačije, neka napiše ispod.


I na kraju , makeup koji sam kreirala pomoću ovih proizvoda ovako izgleda.
Na očima imam ovu paleticu, na usnama olovku ( okej izgleda na slikama, ali ja ju definitivno više ne planiram nosit ) .
Koristila sam i njihov highlighter iz nove kolekcije, super sija, odličan za dnevne varijante.

Nadam se da se i vama sviđa.
Pišite mi vaša mišljenja u komentare.
Ljubim vas!♥

Broj komentara: 11:

  1. Quanti prodotti interessanti 😍

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivan ti je mejkap na slikama 😍😍 Što se proizvoda tiče, nisam imala prilike da ih koristim, ali znam da su dobri iz tuđih iskustava. Super post ❤️

    The girl named Ana

    OdgovoriIzbriši
  3. The makeup look you created is so gorgeous! That Essence eyeshadow palette looks really gorgeous. Such a wonderful selection of products.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivan post draga! ♥
    Essence stvarno ima divne porizvode koje često koristim. MNogo mi se dopadaju roze nijanse na plaetici. Drago mi je što si bila iskrena što se kvaliteta i svega tiče. :)

    My blog: Alexanic

    OdgovoriIzbriši