ponedjeljak, 5. siječnja 2015.

Favoriti 2014. godine.

I pozdrav cure.
Došlo je vrijeme i za novi post, kao što možete vidjeti, u pitanju su favoriti 2014. godine. U pitanju je najviše dekorativa, mada sam ubacila i filmove, glazbu i ostalo.
Ako vas zanima, nastavite čitatii..

1.NAILS : 
Kada su u pitanju nokti, u 2014. godini sam koristila stvarno previše lakova, tako da sigurno ne bi imala vremena da pišem o svim lakovima posebno, uglavnom su tu bile jače boje, jer osobno, obožaaavam jake boje na noktima.
Ako izostavimo obične lakove, postoje dvije stvari za nokte koje su uvijek potrebne.
1. Aceton - ja koristim ovaj Gabrini, jednostavno je jako praktičan i imate za kupiti u dm-u, Kozmu i svim mjestima sa kozmetikom.
2.Nails food lak- naručila sam si ga iz Oriflame i savršen je. Svaki put kada skinem lak, ovo si stavim preko noktiju jer odlično hrani nokte i štiti ih od pucanja.
2. PROIZVODI ZA LICE-DEKORATIVA:
Eh, druga stvar kao što vidite su dekorativni preparati odnosno puderi i korektor. Što sam koristila?
Pa jednostavno kroz 2014. godinu se vrtilo dosta toga, ali nešto što je ostavilo poseban utisak na mene je sljedeće :
1. AVON tekući puder - kupila sam ga nekada početkom lipnja i od tada ga stalno koristim. Po meni puder koji ima najbolju teksturu, stvarno obnavlja lice i meni je dosta pomogao, nekako je više kao krema, nego puder što je velika prednost.
2. ESSENCE CC KREMA - Nju koristim doslovno cijelu godinu. Nijansa mi je malo pretamna, pa ju miješam sa AVON puderom i dobijem nešto što mi baš odgovara i tako ju nanosim na lice. Mnogi se žale na nju ali na mene je ostavila u potpunosti dobar utisak.
Eh dalje, do mjeseca svibnja, nisam uopće koristila puder u kamenu. Onda sam, gledajući neke youtuberice shvatila da bi mi bilo potrebno nešto što će mi matirati lice i učiniti da mi puder duže traje. Gotovo sve youtuberice su koristile :
RIMMEL puder u kamenu i odlučila sam se na njega, pronašla sam ga u dm-u i odmah ga kupila. Skoro sam ga potrošila i sigurno ću si ga opet kupiti.
Što se tiče korektora, koristila sam ih masu stvarno, ali ovaj Miss sporty tekući je ubjedljivo najbolji proizvod bez kojega ne idem nigdje. Prekriva sve nepravilnosti na licu, osobito podošnjake i ja ga od srca preporučujem svim curama koje ne znaju kakav korektor uzeti.
3.EYES AND EYEBROWS:
Sljedeće su oči i obrve.
Za obrve već duuugo koristim ovu Essence olovku, fokusirala sam vam na slici tako da možete vidjeti točno nijansu. Dakle, olovka je savršena, cijena je preniska a po meni je ovo nešto najbolje za obrve i od srca preporučujem.
Kada je u pitanju olovka za oči. Koristila sam ovu od Maybellina. Olovku za oči ne koristim uvijek, nekada, najčešće kada izlazim i to je uvijek bila ova Maybelline.
Došli smo i do meni definitivno najdražih stvari kada je u pitanju make-up, a to su maskare. U prvome dijelu godine sam koristila ovu maybelline go extreme maskaru, koristim ju još uvijek i moje mišljenje je još uvijek isto, da je ova maskara nešto najbolje na svijetu ha ha. Ako ju niste probali, učinite to obavezno, sigurno se nećete pokajati.
I nedavno sam kupila , odnosno dobila Catrice maskaru i oduševila me, ne koristim ju dugo ali sam stvarno oduševljena i morala sam i nju staviti u favorite. Posebno mi se kod nje sviđa četkica, a i tekstura same maskare je jako, jako dobra.
Evo ovdje možete jasno vidjeti da je četkica stvarno savršena.
Kada su u pitanju sjenke, nisam ih nešto koristila ove godine. Samo kada je u pitanju izlazak, mada sam mogla i bez toga definitivno. Kada sam ih i koristila, to su bile ove sa Ebay-a, naručila sam ih još prije godinu dana ali evo tek sad sam ih počela koristiti. Marka je neka strana , mogu vam pronaći u linku ako želite komentirajte pa vam ostavim ako bude.
Jako su pigmentirane, možete pogledati koliko :
4.LIPS :
I na kraju usnee. Mislim da sam svima postala i dosadna pričajući o Baby Lipsu, ali jednostavno, to je nešto što je imalo prednost 2014. godine, bilo da idem u školu, u klub, bilo gdje, uvijek sam koristila neki od baby lipsova. Meni je osobno najdraži Pink Punch, iako, ova tri sa slike sam nekako najviše koristila.
Toliko od dekorative.
Kada su u pitanju filmovi, joj, ja ih imam stvarno masu, napisat ću neke koji su ostavili utisak na mene, pogledajte, nadam se da će vam se svidjeti :
Drame : A beautiful Mind, About Time i Bad Country.
Horori : Saw, 28 weeks Later i They Live.
Komedije : 2 Guns i Delivery Man.
Romantični : Walk to Remember, Hope Springs, The Wow i naravno Titanic.

Toliko o filmovima i na kraju, muzika. Eh, ako me pratite duže, znate da ne slušam baš stranu glazbu. Slusam domaće, sve od domaćih definitivno a najviše " Cool Radio Belgrade " , svi koji volite domaće, obavezno poslušajte.

Iiii toliko od ovoga posta, nadam se da vam se svidjelo. Nešto malo drugačije u odnosu na prijašnje postove, dakle , slikala sam osobno svoje stvari. Ako vam se ovo sviđa, ako želite još ovakvih postova, obaavezno komentirajte ii ostavite prijedloge za sljedeći post.
I da, ako vas zanima cijena nekoga proizvoda ili bilo šta o proizvodima, možete me pitati u komentarima, rado ću odgovoriti.
Pozdrav!







Broj komentara: 27:

  1. Post ti je predobaar kao i svi. :**
    Možeš li da posjetiš moj blog i kažeš mi neki savjet za moje pisanje..
    jovanadiaary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. odlican post. ♥♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlicno je Iva, moze jos ovakvih postova. I imam pitanje, koliko dode avonov puder i rimmel puder u kamenu? ❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon puder košta otprilike oko 50 kn, a Rimmel puder ti je 40 kn❤

      Izbriši
  4. Vrh❤ moze jos ovakvih postova

    OdgovoriIzbriši
  5. Kolko dode aceton, ako moze u kunama? ❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovaaj post mi je mnogo pomogao hvala ti. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
  7. Jooj ovo je odlicnoo *-* ♥♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Supeer draga,i potpuno se slažem s tobom kada je u pitanju ovaj puder u kamenu i miss sporty korektor.Od tebe sam čula za ovaj korektor i mogu reći stvarno da je najbolji,extra je :)♥♥

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan post, po tvojoj preporuci uzimam za koji dan Miss sporty korektor pa javljam utiske. Slažem se za ovu Maybelline maskaru, a ja ti preporučujem 2000 calorie da probaš (Max factor). Odlična je stvarno! :)


    diaryofdreamer07.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Odlican post, sve pohvale :-) koliko kosta maybellin maskara (u markama)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam Iva, ali kosta oko 12-13 maraka, a na snizenjima oko 9 KM

      Izbriši
  11. Post je odlican mozes li mi samo rec ima li kuputi ovaj korektor u CMu i koliko kostaa <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Ivaa ,post je odličan ,stvarno mi se dopada. :)
    Posjetite moj blog ako nije problem <3

    OdgovoriIzbriši
  13. Blog tema je odlična,posjetite moj blog,mnogo bi i znacilo ;http://svepozelji.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  14. Odlicno je,pogledajte moj blog zadnji post je jako koristan ♥

    OdgovoriIzbriši
  15. Super post ♥♥

    Moj blog:http://sanjafashioncorner.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  16. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  17. Ma sranje od posta -_-

    OdgovoriIzbriši
  18. Molim vas, zapratite moj blog, sve uzvracam:)
    http://jelenabeutandlifeblog.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši