nedjelja, 1. ožujka 2015.

February favorites.

Heeej, kao što vidite iz samoga naslova, danas sam pripremila faovorite za prethodni mjesec, odnosno veljaču.
Nekako sam kroz veljaču probala doosta novih proizvoda, ovjde sam vam stavila one koji su me oduševili i nadam se da će vam se svidjeti.

1.
Kao što vidite, prva stvar je ovaj Nivea šampon za kosu. Uvijek me svi pitate koji koristim, pa sam u sklopu ovoga odlučila uslikati i ovaj šampon kako biste točno vidjeli koji koristim.
Inače, jako volim niveine šampone, ovaj sam počela koristiti baš početkom veljače i evo do sada ga koristim pa jedino što za njega mogu reći jesu sve riječi hvale, zaista, ima ugodan miris i pomaže dosta kosi za rasčešljavanje, kosa se slabije masti. Stvarno je odličan a i cijena je veoma povoljna.

2.
Druga stvar, oko koje sam definitivno najviše uzbuđena uvijek jeste ovaj Max Factor Skin Luminizer tekući puder. Moj je, kao što možete vidjeti u nijansi 55. Nekako neutralna, svijetla nijansa, stvarno je odličan puder , onako je gust, ima odličan sastav i teksturu, meni traje doslovno cijeli dan  kada ga stavim, ali ga naravno matiram odnosno fiksiram kamenim puderom. Cijena je negdje oko 80 kn, odnosno 20,00 KM .

3.
Dalje, imamo ovaaaaj saavršeni Pan Stick od Max Factora u nijansi 12. Cure drage, ovo čudo prekriva doslovno sve nepravilnosti na licu. Crvenilo , pištiće, podočnjake, doslovno sve nepravilnosti. Možete vidjeti kako izgleda gore na slikama, stvarno se sporo troši, odličan je i od svih korektora koje sam ikada probala, ovo me najviše oduševilo, iskrene preporuke svima koji nisu probali.

4.
Sljedeće je ovo preslatko rumenilo od essenca u nekoj blagoj pink boji, vidite, poslikala sam vam i nijansu. Uglavnom izgleda preeslatko, kada se nanese na lice odlično naglašava jagodice i općenito sve što volite naglasiti. Još jedanput, boja je preslatka i isto za mene, jako dugo traje na licu što je odlična stvar i velika prednost.
 5.
Iiii napokon, nova maskara od Maybellina. Dosta sam čitala o njoj i onda sam ju napokon dobila. Cure moje, ova maskara radi čudo od trepavica. Dovoljan je jedan sloj i trepavice vam izgledaju oogromno, ne ostavljaju se grudice, trepavice su ugodno i lijepo raširene, definitivno najbolja maskara koju sam ikada probala. Plus, vodootporna je , dakle traje na očima dok ju ne skinete posebnom kremom ili otopinom za skidanje šminke. Četkica je odlična, općenito, maybelline kao i svaki puta ima odličnu maskaru.

6.
I za usne sam se odlučila za ovaj predivan essence ruž, dakle u nijansi je 13 i zove se " love me " .
Predivna, slatka pink nijansa je odlična za svaki dan, ja ga iskreno nosim i u školu jer stvarno izgleda blago na usnama i za mene je pun pogodak jer sam inače veeeliki fan pink ruževa, stalno ih nosim , no ovoga mjeseca mogu reći da mi je ovaj bio najdraži.

7.
I kao posljednju stvar, favoriti kada su u pitanju lakovi. Također, ovi preedivni essence lakovi iz Essence come to town kolekcije :-) , u pitanju je ova hot pink nijansa i ove zlatne šljokice, nosila sam ih pojedinačno ili zajedno u kombinaciji i sasvim su mi obilježili ovaj mjesec.  Predivni lakovi.

I toliko od mene za ovaj post, ne znam kakva je kvaliteta slika, nadam se da vam se sviđa jer nisam slikala baš kao inače ali evo, nadam se da će vam se svidjeti.
Obavezno komentirajte i pišite što želite vidjeti u sljedećemu postu, pozdrav!♥







Broj komentara: 14:

  1. Odlično draga moja.Extra favoriti i sigurno cu uzeti ovaj max factor pan stik jer se čini extra.I ovi essence ruževi su super ako nisi probaj i essence olovke za usne,super su.☺❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puuuno, olovke za usne nisam probala bas, al ovih dana cu si sigurno kupiti , hvalaa jos jedanput❤

      Izbriši
  2. Iva,odličan post kao i svi ostali tvoji cijeli postovi,a samim time blog ti je i odličan.Jako si nadarena za pisanje bloga,a posebno ovakvih tema.Sve poohvale. ♥♥♥♥ :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post Iva,ovaj Essencov ruž mi je presladak,morat ću ga kupiti!♥♥
    Ako imaš vremena pogledaj moj blog,puno bi mi značilo: http://nevergiveup656.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlicni favoriti kao i post :-)
    http://everytteens.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Super post i kvaliteta slike je zaista odlična. :)♥

    OdgovoriIzbriši
  6. Stvarno je super i mene zanima gdje si kupila ovaj Pan Stick korektor nadam se da ces odgovorit jer mi je stvarno bitno ♥♥♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bih rekla da to sto posto imas u DM-u ili slicnim prodavaonicama

      Izbriši
  7. Super post,Iva,ko .uvijek❤❤

    OdgovoriIzbriši
  8. Koliko kosta ovaj Pan Stick od Max Factora? Post je odličaan kao i uvijek. ♥♡

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan post!! I ja imam ovaj Pan Stick i prezadovoljna sam!! <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  10. pree post. moze sljedeci put neki o njegovanju lica i tijela ly :*

    OdgovoriIzbriši
  11. Odličan post,pogledajte i moj blog,nova sam :)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Super postt☺
    Jaako mi se sviđa ovaj Essence ruž, 'love me', koliko si ga platiila? Inače odlična si, već dugo te pratim na asku i redovno posećujem tvoj blog, mnogo mi se sviđa tvoj način pisanja i ono što pišeš, svaka čast devojko, naaj si stvaarno ��.

    OdgovoriIzbriši