subota, 30. svibnja 2015.

HAUL !







Pozdrav drage moje.
Danas, novi post, dosta ste me na asku pitale što sam ja to kupila u posljednje vrijeme, jer zaista dugo nisam radila haul post i pisala slično, pa evo, u ovome postu ću vam objasniti što sam ja to sve kupila u prethodnih mjesec dana otprilike.

Uh, u posljednje vrijeme zaista jako volim Avon, privlači me, imaju zaista predivne stvari i tako u ovome haul-u imam par stvarčica od Avona, sa njime će mo i početi.
Za početak, imam ogromno mlijeko za tijelo.

Kao što vidite, to je zaista ogroomno, dolje vidite, ima 750 ml u ovome jednome pakiranju.
Dakle wow, zamislite koliko je to . Predivno.
Cijena mu je bila negdje oko 10 KM , što znači 40,00 kn . Veoma povoljna cijena za ovako nešto.
Miris mu je okej, ne posebno ništa, međutim prijatan je, normalan miris zaista, onako je dosta masno, lijepo se upije u tijelo, njeguje kožu i ja sam zaista jako, jako zadovoljna.

Sljedeće o čemu vam imam pričati su sprejevi za tijelo. Uh, doslovno sam u posljednje vrijeme luda za njima. Obožaavam njihove mirise, nema kakvih nema, tako sam u Avonu prije nekih mjesec dana vidjela razne mirise, i odlučila se za kombinaciju ruže i čokolade! Uu, zamislite taj miris? Savršenstvo cure moje !

Znam da dosta osoba ne voli miris ruže, navodno im je prejak, ali ja ga naprosto obožavam. Inače, volim jače mirise i ovo mi je predivno.
Ovo koristim možda mjesec dana i skoro sam ga potrošila, da... toliko sam oduševljena njime. Predivan stvarno.
Nije nešto dugotrajan, možda nekih 2-3 sata, ali je miris zaista lijep, bočica nije prevelika , tako da jednostavno stane i u torbu što je super zaista.





U ovome haulu imam još jedan sprej za tijelo, njega nisam naručila iz Avona, nego sam ga kupila u nekoj običnoj drogeriji tu u gradu kod sebe.
Koštao je nećete vjerovati 2 KM , što je 8 kn.
Cijena je boli glava, prepovoljna, a miris je zaista jako, jako postojan, čak mogu reći da traje duže nego ovaj od Avona.



Njega sam kupila prije dva dana doslovno, špricam ga na sebe svakih pola sata doslovno u školi i još uvijek se jedva vidi da sam ga koristila.
Predivan je, ako ikad vidite ovako nešto, moje iskrene preporuke za kupnju. Preesladak je.

Da nastavim sa Avonom.
Oko jedne stvarčice sam posebno uzbuđena, a to je ova preeeeedivna Luxe četkica za tekući puder.
Kako ova četkica izgleda.
Cure moje, to je nestvarno. Tako je elegantna, ženstvena, predivna je zaista.
Prije nego što mi je stigla, gledala sam neke recenzije na youtube-u i cure su bile razočarane njome. Ja sam se iskreno prestrašila da mi se neće svidjeti. Mislim, ona je bila na nekome sniženju i koštala 10 KM , ali svejedno, baš me bilo strah da neće valjati, ali cure drage, ovo je fenomenalno.
Ja zaista, nisam probala bolju četkicu za tečni puder. Predobra je, istina, malo duže  treba da izblenda puder, ali svoj posao zaista predivno obavi, puder se uopće ne vidi na licu a prekrivenost je fenomenalna zaista.
Sve preporuke od mene.


U ovome haul-u imam još jednu četkicu. Kupila sam ju davno još, ali nisam vam pisala o njoj.
U pitanju je malena, essence četkica za blendanje sjenke.
Dolazi u ovako ovome pakiranju :
Preslatka je  i svoj posao obavi božaanstveno.
Sa njome se može napraviti glamurozan look na očima, u par pokreta predivno izblenda sjenku, napravi savršene prijelaze u bojama sjenki. Ja sam zaista oduševljena njome.
Plus što preslatko izgleda, i to je isto pohvalno i predivno.

Idemo daljee.
Ako me pratite na asku, znate da već dugo koristim Rimmel kameni puder.. e da, moj se potrošio, tako da sam odlučila kupiti novi.
Nisam se zaista ni trenutka mislila koji puder da kupim, Rimmel ima apsolutno najbolje kamene pudere i naravno da ću uvijek biti za njega.
Inače sam koristila u nijansi 001, transparentni, ali kada sam kupovala, nije ga bilo pa sam se odlučila sa ovaj.
Razlika uopće nije velika, oba su predobra, dobro to obave i ja doslovno cijeli dan u školi imam onaj matt efekat na licu, nikako se ne prosijam.
Cure me dosta pitaju kako mi se puder ne skine sa lica, a ja zaista mislim da je tajna upravo u ovome.
Preodličan kameni puder!

Sljedeće imam jedan ruž.
Ovu nijansu sam vidjela prije neki dan na instagramu kod neke cure, tako mi se svidjela, jedna hladna boja, preedivna, odmah sam otišla do cm-a i provjerila ima li to kod nas, jer je cura bila iz Njemačke.
Kada sam ga vidjela, naravno da sam ga odmah kupila.
U pitanju je Essence longlasting ruž u broju 06.
Zar nije predivan ? Na kameri se ne vidi baš toliko stvarna boja, ali je zaista fenomenalan!

Još jedna stvar od essenca je maskara. Iskreno, nikad nisam bila fan essence maskara, ali ovu sam tražila čisto da isprobam i poprilično sam zadovoljna.
Maleni problem koji ja imam sa ovom maskarom je četkica. Prečudna je, problem je što ostavlja nekad nekakve stine grudice na trepavicama, pa je poslije nje uvijek potrebna neka druga maskara koja će to popraviti.
Inače, teksturom je dobra stvarno, ali četkica je mali problem. Sve u svemu, prolazna je.

Kao posljednju stvar imam nešto preeeeeedivno!


Paletica korektora od catrice-a .
Boje su super.
Zelena je za prekrivanje crvenila, dakle nanesete nju i neku neutralnu preko nje i odlično je za crvenilo.
Crvena je za podočnjake, nju i preko nje neku neutralnu i predobro je. E da, ja sam ju koristila i kao rumenilo, predobro izgleda  , pa možete i to pokušati.

Eh sad ove tri bojice.
Najsvjetliju koristim kao highliter i predobra je za to.
Ovu neutralnu koristim kao običan korektor, jer i jeste super za to, a najtamniju sam koristila za konturisanje i preedobra je za to. Boja baš meni odgovara za konture i predobro bude.
U svakom slučaju, paleta je zaista korisna i ako imate catrice u gradu, probajte, nećete se pokajati.

I toliko od menee.
Ako vam se sviđa neki od ovih proizvoda, a niste u mogućnosti da dođete do njih, pišite mi u komentare, uskoro pravim giveaway pa ću sigurno staviti neki od ovih proizvoda koji vi želite.
Pišite mi svoja iskustva i naravno, pitajte ako vas bilo što zanima.
E-mail za suradnju : thinkpink.yahoo.com@gmail.com

Do sljedećega posta, pusa!












Broj komentara: 5:

  1. Ajme odličan post ♥ Radi češće haul postove jer i je ovaj savrsen :) ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post stvarno ❤❤

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja imam ovaj Essence kistic, Catrice paletu korektora i ovaj ruz Essence. Sa svime sam zadovoljna, samo sto mi se korektor uvlaci u borice ispod ociju i bio bi bolji da ima malo jace prekrivanje. Post je super! :D♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Post je odličan, baš sam razzmišljala da kupim ovo mleko za telo jer mi se predhodno istrošilo, mislim da ću ga kupiti :)


    http://smoothieglam.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Iva,jako mi se sviđa tvoj post. Jako mi se zapravo sviđa tvoj cijeli blog i samo se nastavi truditi!♥♥♥

    OdgovoriIzbriši