četvrtak, 9. lipnja 2016.

MAY FAVORITES! ♥

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

 Za danas, favoriti za prethodni mjesec.
Doslovno nisam ni shvatila da je mjesec prošao, kao da sam jučer pisala favorite za travanj, ali eto, vrijeme zaista leti kao ludo i šta je tu je.

Što se tiče favorita prethodnog mjeseca, ima ih onako poprilično, u nastavku detaljnije o tome.



Prvi favorit nije ni dekorativa, niti preparativa, nego prstenje!
Ovo sam prstenje dobila iz Avona još za 8. mart ( Hvala još jednom dragoj Šejli ) i tek sam ga nedavno počela nositi!
Prepredivni onako rose gold prstenovi, divna kombinacija, divan dizajn , lagani su, plastični pa i ne mijenjaju boju , prezadovoljna sam i baš su nekako girly što jako, jako volim, plus su mi super došli za maturu i lijepo se uklopili uz sve šta sam nosila!


 Sljedeći je ovaj losion za tijelo, kupljen u dm-u.

Inače ne dolazi samostalno, nego se kupi u setu u kojemu dođe kao parfemčić i krema za ruke, ali evo, na mene je ovaj losion za tijelo ostavio poseban utisak.
Prvo se radi o izuzetno jakom, puderastom mirisu i zaista se osjeti i ova orhideja. Ako volite jače mirise, ovaj bi vam se sigurno svidio.

Uz miris, naravno da mi je bitno da pruža neku njegu, a ovaj losion i pruža. Izuzetno je mastan, treba sačekati par minuta da se upije, ali kad se upije to je baš baš njegovana koža.
Nisam vidjela da mi na tijelu izaziva neke iritacije, to ne, a imala sam slučajeva sa drugim losionima koji sadrže alkohol recimo da mi jako isušuju kožu i peckaju me, ovaj to ne radi tako da sam prezadovoljna i preporučujem.

 Sljedeći je naaaravno, Victoria Secret sprej za tijelo!

Ja sam oduševljena. Toliko dugo je bio na mojoj listi želja i napokon sam ga kupila u Kozmu. Inače, regularna cijena mu je 100 kn, ali ja sam ga našla na sniženju za 70 , tako da eto, super.

Uzela sam ovaj jer, ne znam, sjećam se da sam prošle godine bila u Rijeci, stavila sam ovo na sebe u Kozmu, na testeru i doslovno sam se zaljubila u ovaj miris!
Inače nisam fan nekih voćnih mirisa, ali ovaj me oduševio, tako lijep miris ostavlja, traje neka 2-3 sata i zaista sam dobila i previše komplimenata svaki put kada ga nosim.
Moram priznati da se i sporo troši, znači kupila sam ga prije mjesec dana, malo više i svaki dan ga stavljam po ne znam ni sama koliko puta i nisam ni pola potrošila i zanimljivo, miris mi još uvijek nije dosadio. Imam inače taj problem da mi određeni mirisi brzo dosade, ali ovaj ne i sigurno ću kupiti opet. Želim probati i druge, napišite mi ako ste probali, ako neki drugi preporučujete jer je ovo predobro!



Dalje je očekivano, beauty UK paleta za konturu lica.
Ovo je također nešto što sam dugo tražila i napokon kupila, po cijeni od 50 kn.
Za mene je ovo izuzetno dobra i kvalitetna paleta, kako za dnevne varijante savršena, tako se  i za večernje odlično može koristiti.


Postoje 3 boje, na slici sam se potrudila odraditi vam dobar prikaz.

Najviše definitivno koristim nijansu za konturu jer je onako hladnija i odlično mi 
odgovara, naravno, divne su i druge dvije nijanse.
Ovu za bronzer kao koristim kada baš želim zagrijati lice prije bronzera u prahu jer mi dodatno nekako to sve naglasi, a ja zaista volim dobro naglašen bronzer na licu.

Ovu nijansu koja je recimo kao highliter najmanje koristim.
Nekako mi teksturom ne odgovara da bi ju stavljala ispod očiju jer mi isušuje malo taj dio, eventualno ju nanosim na čelo, konturisanje nosa i ostalih dijelova. Opet kažem, paletica mi je odlična, za cijenu od 50 kn je vrhunska i sve preporuke ako tražite dobru drogerijsku paletu za konturu.




Ovo se također moralo naći u favoritima.
Ja sam oduševljena ovime, Catrice apsolutno ima sve bolje i bolje proizvode.
Čula sam da doosta cura nije zadovoljno ovim proizvodom, ali ja sam zaljubljena, doslovno!
Ova kontur nijansa je divna, ja ju koristim kao bronzer kako sam kupila i odlično je pigmentirana, malo hladnija, lijepo se blenda, istina, maalo se trusi, ali to svakako nije razlog da ne dam 30-40 kn za nju koliko i košta.

Predivno, postojano, dugotrajno, baš se ne skida sa lica dok ja ne odlučim da skinem.
Ovaj highliter je nešto manje pigmentiran ,ali ako ispod njega stavite iluminator, bit će predivan i baš će lijepo sijati na vašemu licu.
Ne znam, po meni je ovo jedan od boljih Catrice proizvoda, naravno, uz pudere i korektore tako da od srca preporučujem, znam da ste me dosta pitali za ovo , ja sam stalno davala preporuke pa evo i ovdje, nakon mjesec dana testiranja i dalje sam oduševljena.




Tu su i dva korektora, po meni dosta, dosta slična.

Prvo su nijanse identične , najsvjetlije i kod jednog i drugog.

Ovaj Aurin je teksturom nešto malo više tečan, nego ovaj Catrice, ali i za jedan i za drugi moram reći da imaju odličnu pokrivnu moć kada su podočnjaci u pitanju.
Ja ih blendam beauty blenderom i stvarno dobijem odličnu završnicu. Oni to lijepo posvjetle, prekriju koliko je potrebno, ne nakupljaju mi se ispod očiju, dosta su postojani, malo se brže troše jer eto, koristim ih u svakodnevnom šminkanju, ali i jedan i drugi koštaju oko 7-8 KM pa se svakako isplati.

Već sam hvalila i jedan i drugi korektor prije, tako da nemam šta puno pričati,u svakom slučaju su zaslužili naći se u favoritima.



 Opet sam si kupila Catrice najbolji tuš ikad!
Imala sam ga i prošle godine, trajao mi je pola godine skoro, iznenađujuće ali da, možda ga još uvijek imam.
Uglavnom , jako precizan, postojan, dobar, jednostavno se radi sa njime, nije skup uopće i definitivno moj najdraži tuš.

Spominjala sam i njega nekad davno, u međuvremenu sam dala priliku nekim drugim tuševima, ali evo, ponovno sam mu se vratila , s razlogom.
Od svih koje sam probala, ovaj mi je najdraži do sada, opet Catrice , ovisna o tome brendu, ali stvarno imaju proizvode koji mi skroz odgovaraju i koje volim. 








 Posljednji favorit, opet Catrice haha.
Stvarno, ali stvarno nisam sponzorirana da ne bi bilo, ovo je slučajnost.

Inače, radi se o predivnoj paleti sa ovim rozim tonovima.
Ovu paletu sam dobila u časopisu Cosmopolitan prošli mjesec, mogli ste birati koji proizvod želite, ja sam odabrala ovu paleticu na preporuku naše drage Andree Fabric i oduševila se.
Boje su mi idealne za proljeće, ovi divni rozi tonovi, stvarno super paletica. Ova posljednja nijansa mi je sve, onako neka između smeđe i bordo boje, prelijepa! I ostale nijanse su zanimljive, dovoljno pigmentirane, stvarno sam ju cijeli prethodni mjesec koristila bilo da krenem u školu, izlazak, uvijek sam nju uzimala pa se zasluženo i nalazi u favoritima.





Toliko od ovoga posta, ostavite komentare ako ste koristile neki od ovih proizvoda.


E-mail for business : iva.t.yahoo.com@gmail.com

Broj komentara: 8:

  1. Odlični favoriti,šteta što VS nema u Bosni :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post, draga. Baš sam nedavno kupila Aurin korektor i super mi je za podočnjake. Pan Stik mi je dobar za prekrivanje drugih nepravilnosti na licu, a ovaj sada koristim za podočnjake i baš mi se dopada. :D VS sprej za telo i ja želim da kupim, nadam se da ću ga uskoro pronaći negde. :D :**

    OdgovoriIzbriši

  3. Predivan post i odlični favoriti! Znaš li cijenu ovih prstenova iz Avona, preslatki su? :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlican post draga,kao i uvek.Koristim vec godinu dana aurine korektore i mogu sa zadovoljstvom reci da su savrseni.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ova Beauty UK paleta mi deluje savrsenooo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Divan post.

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/06/nuttaeffects-bb-cream-recenzija.html

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan post, najviše mi se sviđaju Beauty UK paleta i Victoria Secret sprejevi! :))

    http://dragabolonja.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  8. Pozdrav, želim podijeliti svoje divno svjedočanstvo. Nakon što sam godinama bio u vezi s mužem, raskinuo je sa mnom, učinio sam sve što je bilo moguće da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga želio zbog ljubavi koju imam za njega sam ga molio sa svime, davao sam obećanja, ali on je to odbio. Prijatelju sam objasnio svoj problem i ona mi je predložila da se radije obratim čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da dam čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego da ga isprobam, poslao sam e-poštu kotača pravopisa, a on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti meni prije tri dana, bacio je čaroliju i iznenađujuće je drugi dan, bilo je oko 16 sati. Bivša me zvala, bila sam toliko iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim, da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. Otada sam obećao da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi upućujući ga ili jedinog pravog i moćnog kaluđera pravopisa koji mi je pomogao oko mog vlastitog problema. email: doctorosagiede75@gmail.com ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 možete mu poslati e-poštu ako vam je potrebna njegova pomoć u vezi ili bilo kojem drugom slučaju.

    OdgovoriIzbriši