subota, 11. lipnja 2016.

MY PROM NIGHT! 03.06.2016. ❤

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

Kao što možete vidjeti, danas pričamo o maturalnoj večeri.
Dosta  ste mi tražili ovaj post, pa sam odlučila napisati kako sam se ja to provela, pokazati vam šmiku i frizuru  , haljinu koju sam imala i još neke sitne detalje, vidjet ćete već u nastavku. 


Dakle, maturu sam imala u petak, 03.06. ove godine.
Što se tiče samoga dana, prvo moram reći da mi je užasno počeo, ništa nije išlo kako sam zamišljala i bila sam dosta nervozna.

Općenito, kada kažu da je " moj dan " nisam baš zadovoljna, ne volim svu tu pažnju usmjerenu prema meni, kada se previše očekuje od mene, baš ne volim i nisam bila najsretnija, ali dobro.


Nervoza me ubila skoro dok sam bila kući, popodne sam bila naručena na šminkanje, oko kojega sam isto bila nervozna, jer sam se bojala da neću biti zadovoljna.
Na kraju je ispalo i bolje nego što sam očekivala, fenomenalno, tako i bude kad se predate u ruke profesionalca - > Mladenka BeautyCentar.

 I napravila mi je apsolutno ono što sam htjela.
Oči mi je naglasila zemljanim tonovima, umjetne trepavice, parcijalne su divno izgledale, tuš je bio malo intenzivniji, baš kako sam htjela!
Zapravo sam većinu lica prepustila upravo njoj, bila sam toliko nervozna da uopće nisam mogla razmišljati što bi mi najbolje pristajalo i što želim.


 Dodatni pritisak su bili komentari drugih u smislu :  " Zašto ideš na šminkanje kad se i sama znaš odlično našminkati ? "
Odgovor je jer sam bila nervozna, taj dan je zaista sve moralo biti savršeno , a bojim se da od nervoze ne bih stigla i mogla napraviti nešto čime bi bila u potpunosti zadovoljna.



Inače, šminka koju je koristila na mome licu je 90% Flormar dekorativa i priznajem da sam oduševljena, trajalo je cijelu noć, mogu reći i dan, jer mi je šminka bila gotova u 1 tokom dana i do 6 ujutro, koliko smo slavili se ništa nije micalo sa lica.
10 za postojanost aposlutno!

Ruž također, iako sam jela, pila, sve je bilo na mjestu i šminkom sam preprezadovoljna!






 Što se tiče frizure , htjela sam da sve bude što više jednostavno.
Nisam htjela kupiti kosu, nikako, dužina i sve se jasno vidjelo.

Inače mi je ravna kosa, čisto da kontriramo i napravimo nešto drugačije, odlučila sam tražiti od frizerke da mi  napravi ove veće lokne, ona je to napravila, poradila je na volumenu i ja sam opet bila jako zadovoljna.

Na kraju mi je na vrhove dodala šljokice koje su predivno izgledale, na slici se ne mogu vidjeti, ali su bile preslatke i jako su mi se svidjele.






 Najbitnija stvar, haljina.
Kupljena je u HALJINE GIOVANNI .

Butik se nalazi u Zagrebu, u Importane centru i svakako preporučujem ovaj butik sa haljinama.
Imate divnih haljina, dosta svečanih , kvalitetnih, povoljnih, osoblje je također jako ljubazno, pomoći će  vam u odabiru , tako da eto, sve preporuke.

Inače, što se same haljine tiče, tražila sam baš nešto na ovaj fazon , jednostavno, ova boja, a opet svečano i mislim da sam pronašla nešto što mi odgovara.

Boja je onako baby pink, sa cirkonima, štikle također srebrene ( Isto su kupljene u Zagrebu, Importane centar) . 










Na kraju, priznajem da sam bila dosta zadovoljna. Divno sam se provela, proveselila sa društvom, i mogu reći da sam bez razloga bila toliko nervozna.
Naravno, uzbuđenost i pozitivna trema su uvijek uredu, ali ja sam bila nervozna da mi se plakalo, plakala sam i ne znam, žalim zbog toga, ali općenito , nakon svega utisak je savršen i šteta je što se ne može sve isto ponoviti!




 


 




U komentare mi ostavite kako vam se svidjelo i jeste li vi imali vašu maturalnu zabavu, kako ste se proveli??









 











E-mail for business : iva.t.yahoo.com@gmail.com

Broj komentara: 9:

  1. Izgledala si divno :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. Jedna reč je dovoljna - savršena! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna si i drago mi je da si se lijepo provela. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/06/nuttaeffects-bb-cream-recenzija.html

    OdgovoriIzbriši
  4. http://saskasdiary.blogspot.rs/2016/06/prom-night.html ---> kako vam se čini?

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivna si bila. Haljina, štikle, šminka - predivnoo. Prava princeza.♥

    My little corner

    OdgovoriIzbriši
  6. preljepa.. nema se sto vise za rec
    http://tajfunblog.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši