petak, 29. srpnja 2016.

LET'S TALK : Kako doći do suradnje putem bloga? Sajtovi sa kojima sam surađivala i moja iskustva.

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

 Kao što vidite, danas sam odlučila pisati o nečemu, o čemu me svakodnevno dosta pitate na mojim društvenim mrežama, da ne odgovaram svima posebno , ovdje ću vam sve objasniti i reći neka moja iskustva.


Eh, ovako.
Ja sam na blogu evo skoro dvije godine, što se tiče konkretno suradnjica i svega, prvu godinu i jače, zaista nisam imala bilo kakve suradnje, nisam iskreno ni znala da se takvo nešto može ostvariti preko bloga, tako da to ništa. Samo sam pisala, pisala i kada sam postigla određeni broj pregleda, a to je bilo preko 100 000 čini mi se, dobila sam par ponuda za suradnje.



Ja sam bila prvo u fazonu: " Mene ovdje  netko zeza, ovo je laž i slično ".

Kao što kažem, jedno jutro sam se spremala napisati post kao i inače, ušla sam na mail, prijavila se i vidjela poruku od sajta koji mi je prvi ponudio suradnju a to je tada bio sajt SHOP MISS A .


 Dali su mi super ponudu , da si naručim koliko se sjećam 25 stvari , ja sam naručivala neke gluposti jer sam i dalje zaista mislila da će me prevariti, da tu nema ništa, ali paket mi je stvarno stigao već kroz 20 dana, zamislite moje oduševljenje!
Inače, Shop Miss A je sajt na kojemu je apsolutno sve po jedan dolar, imate kozmetike, nakita, svega i svačega tako da obavezno pogledajte.


I tako ja još pod utiskom te suradnje, dobijem još jednu, ovaj put sa sajta BANG GOOD.

  Iako sam eto imala neko iskustvo, bilo mi je i dalje nevjerojatno da ja mogu nešto takvo ostvariti, da pisanjem svojih postova dobijem neke poslovne suradnje nazovimo to tako, znači oduševljenje!
Ne znam koliko se mogu sjetiti, mogu se neki od vas sjetiti, ali prvi put sam od njih naručila neku majicu, kariranu na jednoj strani, evo postavit ću vam sliku, pronašla sam.

 Inače na Bang good-u imate raznih stvari, od pomagala, lampi, raznih stvari za kuću, odjeće, kistova, stvarno nema čega nema pa pogledajte.
Poslije sam opet surađivala sa njima, naručivala dosta toga, četkica, nekih drugih sitnica, ako ste me prije pratili mogli ste vidjeti, ako ne još uvijek to možete pronaći negdje na blogu.
U svakom slučaju , zaista pozitivna iskustva sa njima i ne mogu se požaliti  na bilo šta.


Sad, ne znam kojim redom su tekle moje suradnje dalje, zaista se ne mogu sjetiti, ali ću vam dalje pisati o sajtovima kojih se sjećam i sa kojima sam surađivala , ili surađujem.


Jedno vrijeme sam imala divnu suradnju sa sajtom CHOIES.
 Za njih mogu reći da su zaista kvalitetan i dobar sajt.
Imaju malo veće uvjete, tipa veći broj pregleda ili pratitelja, određeni broj klikova i slično, ali stvarno, odlična iskustva sa njima.
Naručivala sam par puta, par odličnih komada koje i dan danas nosim.


 Znam da sam od njih naručila ovaj top za koji ste me svi pitali, iskreno, nisam ga nešto baš puno nosila, ali hoću jer je zista simpatičan.
Znam da sam imala i jedan fora prsten, nažalost sam ga izgubila.
Imam i kardigan, bordo onako, znate vjerojatno imam dosta slika sa njime , u svakom slučaju su odlični i sigurno ću opet nekad nešto od njih naručiti.



Jedan od sajtova, koji me apsolutno oduševilo što se tiče svega je sajt SHOWPO.

  U pitanju je njemački sajt, ovo je ujedno jedini sajt njemački sa kojime sam surađivala i prezadovoljna sam!
Sve je došlo savršeno upakirano, sa slatkom porukicom, imalo je jaako ugodan miris, oduševljena sam.


 Od njih sam dobila ove predivne hlače, stvarno su prekvalitetne, tanke onako, boja je super i mogu ih nositi uz dosta toga!
Kako sam ih dobila, često ih nosim i ovo mi je jedna jako draga suradnja.


Dalje sajt sa kojime sam imala jednu, ali uspješnu suradnju bio je WHOLESALEBUYING.

 Zapravo se i ne sjećam kako sam došla zapravo do suradnje sa njima, ne znam, odjedanput je to bilo ,dobila sam predivne dvije stvari koje sam vam pokazivala.

 Jedna od stvari je ovaj predivni džemper zapravo kao hoodica u tamnoplavoj boji.
Dosta sam ju nosila tokom zime, klasična je , ide uz sve, voljela sam košulju kariranu ispod, pa preko nju i baš je nekako moćno bilo.
Sigurna sam da ću za vrijeme zime opet nositi.


I došli smo do moja tri najdraža sajta.
Prvi je DRESSLINK.


 Sa njima surađujem stvarno jako, jako dugo, ako me pratite redovno, znate da sam imala dosta haul postova upravo od njih i svaki put sam oduševljena.
Imate svega i svačega kod njih, najbolje da sami pogledate.
Ja ne znam što da izdvojim kao najdraže od njih.

 Dosta volim ovu majicu, nedavno sam ju dobila, nisam davno pisala o njoj, nekako je baš slatka, za par dolara super , ali sam inače u principu svime zadovoljna , kistovima, odjećom, sunčanim naočalama, svašta sam naručivala od njih, znate i sami i jako ih volim.

Sajt koji doslovno obožavam jeste ROMWE.
 Sa njima imam divnu suradnju već godinu dana.
Jako su ljubazni, dragi, na sva pitanja odgovaraju kroz 24 sata, obožavam!

Svašta sam naručivala od njih, rekla bih da doslovno 40% stvari iz moga ormara pripada ovome sajtu.
Ove tregerice su mi jedne od dražih stvari , ali stvarno nema ništa što mi se ne sviđa ono nikako da ne nosim, odličan sajt i svima preporučujem.



I posljednji, najdraži SHEIN.

 Odličan kvalitet, savršeno ljubazni ljudi tamo, ja ne znam što više da kažem, osim godinu dana prekrasne suradnje za koju se nadam da će se nastaviti i dalje.
 I ovaj top i hlače su sa Sheina, rado ih nosim još uvijek, nosit ću i dalje.
Sve aposlutno što sam naručila nosim, ali evo ovo sam izdvojila čisto da vam pokažem onako okvirno.




Bilo je još sajtova, sad kad završavam sjećam se još par njih, ali zaista nije bitno, da ne duljim.
Stvar je u tome da suradnje ne možete očekivati odmah, ako mislite krenuti sa pisanjem samo zbog toga , zaboravite, to neće voditi nigdje, vidjet će se da nemate ljubav prema tome, vjerujte, to se jednostavno vidi.

A ako volite pisanje, polako, pišite.
Budite redovni.
Trudite se.
Ne očekujte veliku publiku odmah, komentirajte postove drugih blogerica da privučete pažnju na neki način, jedan po jedan čitatelj će dolaziti, a sa čitateljima nekad i suradnje.



Toliko od mene za danas, ako imate još nekih pitanja, pitajte u komentarima, tamo ću vam i odgovoriti.
Pozdrav.



E-mail for business : iva.t.yahoo.com@gmail.com

Broj komentara: 40:

  1. Odlicno❤️ Pogledajte moj blog http://josipabeuty24.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post, i najviše mi se sviđa poslednji deo kada daješ savet o tome. Ja sam iskreno naručivala sa nekih sajtova i uvek je sva roba bila okej, ali još uvek nisam imala da je nazovem "saradnju" s' obzirom na to da sam skoro počela sa blogovanjem i da imam jako malo pratilaca. Mada , i veći cilj mi je da ne prestajem sa blogovanjem jer zaista volim da čitam, pišem i fotografišem, a ostalo će doći naknadno!

    http://lifelover02.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno, samo nastavi , trudi se i tvoj trud će se već isplatiti. ♥

      Izbriši
  3. Odlican post, Iva. Ja sam svesna da saradnje ne dolaze tako lako i da je potrebno mnogo, mnogo vremena za stvaranje prvih saradnji. Ali meni to sad nije ni bitno, jer nisam ni otvorila blog iz tog razloga. Trenutno ne planiram saradnje, za par godina, ako budem jos uvek pisala, mozda... :)

    Q&A: introvertna-holandjanka.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj mogu mislit koliko je to sve zabavno i uzbudljivo! Za većinu ovih stranica nisam nikad ni čula, ali obavezno ću ih pogledati! U posljednje vrijeme mi bankovna kartica ne služi ni za šta osim što zauzima mjesto u novčaniku :( A ne mogu da vjerujem za ovu Miss A da je bukvalno SVE po 1$!! Baš ću sad da se "zarovim" da vidim šta imaju :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako pogledaj ,ima savršenih stvari, doslovno!
      Miss A je čudo od sajta, ja ih obožavam, a jedino je poštarina intrenacionalno 10 dolara, ostalo sve suuper! ☺

      Izbriši
  5. Ja kada sam počinjala sa blogom,nisam niti znala da ima suradnja,prije nekoliko tjedana kada sam pročitala Andrijanin post,kako sam li se iznenadila! Nisu mi, niti će ikada biti moj prioritet. Pišem blog jer to volim,a ne zbog zarade :D A ako jednog dana dobijem mogućnost za suradnju,rado ću je prihvatiti, ali kao uvijek biti ću iskrena sa svojim čitateljicama, a ne kao neke(ne mislim na tebe) koje lažu samo zato što ne žele uvrijediti kompanije koje ih plaćaju :D Usput jako mi se sviđa novi izgled bloga!
    Fantastiko World

    OdgovoriIzbriši
  6. E ovaj post ti je odlican, ja npr nemam bas puno pregleda i pratitelja na odnosu tebe, al sam vec imala 3 suradnje, pislaa sam 2 posta o nekim vjencanicama i ostvarila sam suradnju sa irresistible me... Znaci oni su mi poslali ekstenzijeee od prave kose, oko 100 dolara im je cjena bila, znaciii ja sam bila preodusevljena, ja, blogerica u samom pocetku i dobijem takvo sto, to je dodatni vjetar u leda da se sve vise i vise trudis...

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  7. Gledam ove tvoje slike i curo kako ti slaaayyaaas :-)❤️


    rivapmakeup.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlican post. Za vecinu ovih sajtova nisam ni cula, ali svakako deluju super. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan post, čula sam za neke sajtove i čine mi se super <3
    Na slikama si prava slatkica <3

    http://doroty4.blogspot.hr/2016/07/summer-adventures.html

    OdgovoriIzbriši
  10. Jakoo dobro :) Ovo me oduvijek zanimalo i konacno je neko dao odgovor na ovo pitanje :)

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  11. Drago mi je što si ovo podijelila s nama, znam da će biti od velike pomoći svim blogerima uključujući i mene. Začudilo me kada si rekla da si prvu saradnju imala nakon 100000 pregleda. Ja tek sada imam 20000 pregleda a prva saradnja mi je bila negdje nakon 3 mjeseca blogovanja otprilike, sa CocoMelody sajtom, oni su me kontaktovali i ja sam prihvatila. Također, nisam vjerovala isprva da je to moguće ali mi je bilo drago kada sam saznala da zaista jeste :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  12. Odličan post.Hvala tišto si ovo podjelila sa nama.Dosta će pomoći kako meni tako i ostalim blogokolegicama.LP

    OdgovoriIzbriši
  13. Super post draga <3
    Ja ne prihvatam sve ponude koje dobijam za saradnje, ali sa SheIn-om i Romwe-om imam saradnju već sigurno 6 - 7 meseci i obožavam sve što dobijem od njih. Vrlo su ljubazni, strpljivi i puni razumevanja, tako da mi je najveće zadovoljstvo da sarađujem sa njima (sa SheIn-om posebno) <3

    Anja's diary

    OdgovoriIzbriši
  14. Mislim da je dosta nas zahvalno zbog ovog posta
    http://knix00.blogspot.hr/2016/07/haul.html

    OdgovoriIzbriši
  15. Sjajan post Iva! Mislim da necu ostvariti saradnju u skorijem periodu, ali mnogo volim ovakve postove. Ti si nam bas lepo objasnila sve ono sto niko nije, bar ne ovako. Svidja mi se tvoj odabir, nekako uvek imam osećaj da si odabrala najbolje sa svakog sajta :) ❤

    Smoothieglam.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Odličan post! Dugo me je zanimalo kako surađivati sa sajtovima, a onda sam to pročitala na tvome blogu♥
    Novi post➡petra-s-life-blog.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  17. Odličan post Iva! Baš si lijepo sve napisala. :)

    http://xxmybeautyblogxx.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  18. Za neke sajtove tek sad cujem od tebe,pregledala sam ih i bas mi se dopadaju. Shein je moj omiljeni sajt i sa njim saradjujem dosta dugo. ♥ Poslala sam ti neku poruku na e-mail. ☺
    P.S. Odlican post draga! ♥

    OdgovoriIzbriši
  19. Sjajan post! Divno si sve objasnila, sigurna sam da su oni koji nisu znali - mnogo naučili! ♥

    innisall.blogspot.com <-- Novi post

    OdgovoriIzbriši
  20. Iva, ja vjerujem da si mnogima pomogla sa ovime postom ako žele neke suradnje i ako se zapitaju za neke stvari oko suradnji. Stvarno je dobro i svako ko voli pisati, biće i suradnji, samo trebaju da se strpe i vidiće ♥♥♥

    http://imagenestristes554.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  21. Ti placas postarinu sa Miss shop A?

    OdgovoriIzbriši
  22. Odlican post ^^ Hvala ti sto si podijelila svoje iskustvo sa nama x

    www.beautiliciousd.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  23. Mislim da su te mnogo puta pitali na ask'u u vezi ovoga i konacno si napisala post i sve objasnila.Odličan post i jako mi se sviđa tvoj blog ♥

    beautyandstylebyemma.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  24. Odlican post! Hvala na savetima i preporukama :)
    https://barbiegirl06.wordpress.com/

    OdgovoriIzbriši
  25. Mene je i dalje strah naručivati s interneta, ali šta mogu kad sam takva. Inače jako volim tvoje outfite i tvoj stila oblačenja tako da ti želim nastavak suradnji sa svim navedenim stranicama i još mnogim drugim. :)

    http://sretnisanjar.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  26. Lijep pozdrav draga! Imas odlican blog, ja sam ga sada zapazila! Drago mi je sto tako otvoreno pricas o suradnjama i dajes svoje preporuke!Ja sam te zapocela pratiti na GFC-u #602, bilo bi mi drago da uzvratis! Ostanimo u kontaktu i podrzavajmo se u ovom blogosvijetu!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši
  27. Jako, jako kreativan post, mnooogo mi se svidja :) Nisam pre vidjala ovakve postove, a to je jos jedan plus sto se tice kreativnosti <3 Sve si jako lepo napisala i sve je na svom mestu <333 Imas novog citaoca ;)

    www.neramisic.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  28. Odličan post, baš mi je drago što sam ovo pročitala :)

    BebaGottel | Instagram | Facebook

    OdgovoriIzbriši
  29. Ja imam blog tek nešto više od mesec dana i sigurno ne očekujem saradnje, bar ne u skorije vreme. Svesna sam da mi za to treba mnogo čitalaca i pregleda, ali ja ni nisam otvorila blog zbog toga, tako da i ne razmišljam o tome previše. :)

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  30. Odlican post i jako mi se svida.
    Ja imam blog godinu dana, s tim da sam imala uzasnu pauzu od pola godine.
    Ne ocekujem jos u skorije vrijeme nista od suradnji. But ce mozda.nekada, ali ne mislim na to, nije mi to jedini cilj na blogu :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  31. supeer post.drago mi je sto si iskrena u vezi stvari i kažeš kad ti nešto nije dobro. :)


    http://moranamm.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  32. Supeer post
    https://magicworldofpanda.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  33. Zdravo draga ! Kao i uvek odusevila si me postom ! Nova sam u blogovanju u tvoj podrska bi mi puno znacila ! Bila bih ti zahvalna kada bi me zapratila ! https://wonderfullifebloger.blogspot.rs/2016/08/moj-prvi-post.html

    OdgovoriIzbriši
  34. Great Post! I'm just starting to work with different sites and it's cool))
    Thank you for visiting my blog! I follow you, now it's your turn))
    Blog ♡Reckless diary by Anya Dryagina♡
    My ♡Instagram♡

    OdgovoriIzbriši