četvrtak, 11. svibnja 2017.

Recenzija Ziaja proizvoda . ♥

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.


Za danas sam spremila recenziju preparativne kozmetike brenda Ziaja.
Naime, prije neka dva, tri tjedna mi je stigao paketić Ziaja proizvoda kako bih testirala iste i rekla vam svoje mišljenje o njima.

Prije svega želim se zahvaliti Ovnaku ( zapratite ih na instagramu OVDJE ) na prekrasnom poklonu, sve je stiglo savršeno pakirano, uspjela sam uslikati pa i sami možete pogledati.


Zaista pravi poklon, prekrasno, jedva sam uspjela uslikati, nisam mogla čekati da sve otvorim, ali vidite i sami da je sve rađeno sa puno pažnje, ljubavi, zato hvala puno Ovnaku.

Da prijeđemo na proizvode , kao i uvijek napisat ću objektivno mišljenje o svakom od proizvoda, ono što ja zaista mislim  i kako je odgovaralo mojoj koži.


Prva stvar koju sam uzela iz paketa je Ziaja mlijeko za tijelo.
Inače, za sve proizvode, pa tako i ovo mlijeko moram reći da ima savršen miris, osvježavajući, tako ugodan i zadržava se na koži neko vrijeme nakon nanošenja što meni zaista odgovara.

Tesktura mlijeka je srednje gusta, nije pregusto, ni pretekuće, nešto srednje, onako kako meni najviše odgovara.
Prije sam koristila neko Avonovo, ali kako sam dobila ovo stalno ga koristim, izuzetno lijepo njeguje kožu, čak i za suhe dijelove je dosta hranjivo, za iritacije također.
Nije mi izazvalo bilo kakve negativne reakcije na koži, tako da, ako vam treba neko mlijeko za tijelo, sa savršenim mirisom, pristupačnom cijenom, preporučujem ovo!


Sljedeća stvar je krema za ruke.
Ja stvarno nisam bila osoba koja ima naviku stalno sa sobom nositi kremu za ruke i mazati ih svakih sat vremena, to je bilo ujutro, navečer i nekako nisam imala potrebu za više , dok nisam dobila ovu kremicu.
Miris, tekstura, njega koju daje rukama, znači savršeno!

Praktična je, uvijek mi stoji u torbi i koristim ju 3-4 puta dnevno sigurno, dosta pohvala sam dobila samo za miris ove kreme jer se tako snažno osjeti da vam ne mogu opisati, oni koji su probali, znaju o čemu pričam.
Trenutno imam dosta suhe ruke, pa mi je krema spas.
Odlično funkcionira, tanki sloj nanesete na ruke i stvarno ih čini mekanim i njegovanim, preporučujem.


Sljedeće što se našlo u paketu je ova kremica idealna za suku kožu.
Teksturom je dosta masna, tako da je potrebna stvarno mala količina nanošenja, izuzetno hidratantna, isto savršen miris, ja ju koristim za suhe dijelove lica, u posljednje vrijeme pogotovo imam problema sa suhom kožom na licu, tako da svaku večer obavezno namažem lice ovom kremom, spas mi je, šminka ujutro toliko ljepše sjeda na lice kada ju koristim, tako da evo, vjerojatno će se naći i u favoritima, tako da mi se i ona dosta sviđa.


Zvijezda ovoga posta je definitivno vazelin, ja ne znam kako sam prije živjela bez ovoga!
Planiram napraviti poseban post o tome za šta i kako koristiti vazelin jer se može koristiti na razne načine, za toliko stvari da vam ne mogu opisati.
Idealan je za suhu kožu, najbolji primjer je da preko noći obnavlja ispucalu kožu na petama, postoje razni proizvodi u tu svrhu, ali vazelin je čudo!
Dalje je odličan za ožiljke, imala sam nesreću nedavno, ovo mi je bilo spas za ožiljke koje sam imala, ubrzava njihovo nestajanje, isto mi je odličan za opekotine, ogrebotine, čudo jedno!
Više ću o tome u nekom od sljedećih postova, ali vam ovo najiskrenije preporučujem. Mala količina je dovoljna za jedno korištenje tako da će vam sigurno i trajati dugo.


Ako me duže pratite, znate da sam vjerna Garnier micelarnim vodama za skidanje šminke, ali sam se veselila isprobati i Ziaja micelarnu.
Imam love-hate odnos sa ovom micelarnom u smislu da mi se sviđa za skidanje pudera, bronzera i općenito proizvoda sa lica, odlično mi skida proizvode, ne isušuje kožu, naprotiv, njeguje mi lice, nakon nje , namažem kremicu koju sam vam gore pokazala i lice mi stvarno odlično izgleda.
Ono što mi se ne sviđa je to kako mi utječe na oči, pecka me , ne prija očima, što mi se nije nikad događalo sa Garnier micelarnim, tako da eto, koristim ju za skidanje proizvoda sa lica, ali za oči mi i nije najugodnija.


Na kraju se tu našao ovaj cekerčić i gomila testera.
Neke od testera čuvam za vas , jer uskoro planiram giveaway, neke sam ja probala, neke još testiram, za par njih ću kupiti full size proizvode pa onda više o njima.


Toliko od ovoga posta.
Nadam se da vam se svidjelo. Jeste li vi probali neke od ovih ili općenito Ziaja proizvode? Kako se vama sviđaju?
Obavezno mi napišite u komentarima.

Ljubim vas! ♥

Broj komentara: 18:

  1. Divan post Iva, nikada nista nisam koristila od Ziaja proizvoda nazalost, ali definitivnoo nakon ove recenzije cu kupiti nesto, pogotovo mi je zapao za oko vazelin, proizvod koji definitivno treba imati svako
    ❤️

    MagdalenaŠ.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post! Nisam do sada probala ni jedan njihov proizvod ali sam čula da su veoma dobri.. Moram isprobati :) ♥

    www.innisall.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Hello! Very interesting these products. I got to buy two and I found myself fairly good especially with a coconut cream. A joke

    OdgovoriIzbriši
  4. Good review.. But I don't know whether this brand is available in the US

    OdgovoriIzbriši
  5. i love ziaja products, great post <3
    http://wooho11.blogspot.com/ - i invite <3 follow me-will respond with

    OdgovoriIzbriši
  6. Iva moja super post, obožavam čitati tvoje recenzije :) Ja imam istu micelarnu i meni se iskreno ne sviđa, ne ukloni mi svu šminku s lica tako da nakon nje moram koristiti još neki proizvod za skidanje šminke. Imam još Ziajinu kremu za lice, samo je moja od maslinovog ulja i s njom sam oduševljena, iste je teksture kao tvoja :) <3
    CALLOFBEAUTY

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za moj tip kože, što se tiče lica je okej, ne najbolja koju sam probala, ali zaista prolazna.
      Hvala puno ♥

      Izbriši
  7. Kao i uvek, odličaaan post!
    Baš si me zainteresovala za vazelin i kremu za suvu kožu. ♥

    hi-stylish.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Od ovog brenda sam isprobala kremu sličnu toj koju si ti dobila i da budem iskrena nisam pretjerano oduševljena. Brzo se upija, što je odlično, ali ne njeguje ruke pretjerano dobro. Fotke su odlične

    Delilah's Stories

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivna recenzija. Ja sam isprobala njihovu masku za lice od kozijeg mlijeka i predobra je.

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
  10. Predivno :) koristila sam njihovu kremu i odlicna je <3
    Lepojkica i mama

    OdgovoriIzbriši
  11. Predivan post <3! Cula sam za ovaj brend i koristila sam neke njihove maske za lice bas skoro, tako da cu se definivno vratiti po jos <33! Divno!

    OdgovoriIzbriši