ponedjeljak, 11. rujna 2017.

Hair and Face Routine ♥

Pozdrav svima i dobro došli u novi post. ♥

Za danas post koji ste svi toliko tražili, a radi se o njezi kose i lica.
Odmah na početku da kažem, ja nemam nikakvih problema sa licem, imam normalnu, zahvalnu kožu lica koja ne zahtijeva neku posebnu njegu .
Kosa, trenutno je dosta suha od peglanja, sunca , ali trudim se obnoviti ju, što se tiče problema koje uvijek imam sa kosom, glavni i osnovni problem je perut, nekad imam više, nekad manje , ali generalno je uvijek tu .

Da ne duljim sada, u nastavku pogledajte proizvode koje trenutno koristim za njegu kose i lica.


Prvo krećemo sa kosom :


Ovo su šampon i regenerator koji koristim.
Fitoval šampon je najbolji protiv peruti i njega stalno koristim, zaista mi pomaže, imam problem dok uzmem neki drugi šampon, tjeme mi se suši, pojavi se dosta peruti, nakon dva do tri pranja ovim šamonom opet se sve regulira.

Pisala sam vam ja mislim i prije, evo i sada, ako imate problem kao i ja, da vas muči perut, preporučujem ovaj šampon, imate ga u cm-u za kupiti.

Regenerator mi generalno nije bitan, uzmem koji mi prvi dođe pod ruku, samo da obnavlja kosu i da je za suhu kosu, najčešće je to ovaj Schaumin ili zeleni Garnierov, ali evo, trenutno koristim ovaj.
Ima predivan miris, ja ga nanosim samo na vrhove i zaista čini kosu mekšom na dodir.


Često peglam kosu i neophodan mi je proizvod za zaštitu od toplote, ovo je nešto što koristim dosta dugo i stvarno se radi o fenomenalnom proizvodu. Kupljen je u Njemačkoj, nisam sigurna može li se kupiti kod nas, ali odlična zamjena je Garnierovo ulje za zaštitu od toplote koje sigurno postoji u našim drogerijama.


Posljednji proizvod koji koristim za kosu je Avonovo ulje u spreju.
Trenutno koristim ovo za zaštitu od UV svjetlosti i sunčeve toplote, koristila sam ga cijelo ljeto i evo još ovo vrijeme dok ima sunca.
Sunce bap isušuje kosu, iako nemate osjećaj da može napraviti neku štetu , ali zaista kosu čini dosta suhom, ovaj proizvod koliko toliko pomaže, štiti kosu i bio mi je dosta koristan ovo ljeto.

Toliko od njege kose, prelazimo na njegu lica.


Prvi proizvod, jako bitan za njegu lica je micelarna voda.
Moj izbor je dvofazna Garnierova, ulje koje sadrži izuzetno odgovara mome licu, čini ga mekšim, predobro skida šminku i sa lica i sa očiju , odlična je!
Znam da  se nekima ne sviđa, ali evo nemamo svi isto lice, meni baš odgovara, ranije sam koristila onu rozu, ali trenutno mi je ova dosta draža.

Dosta je bitno posjedovati neku micelarnu kada je skidanje šminke u pitanju, skidanje sapunom ili vlažnim maramicama može biti štetno za lice i dodatno ga sušiti, tako da vam preporučujem da uvijek odvojite novac za jednu micelarnu, koja će vam trajati par mjeseci, lice je dosta bitno i ne valja svašta stavljati na njega.


Nakon micelarne slijedi maska za lice.
 Ne stavljam ju svaki dan, po potrebi, recimo svaki drugi dan čisto da mi održava i njeguje lice.
Koristila sam razne drogerijske maske , ali nijedna mi nije bila dobra kao ova Lushova.
Osnovna zadaća je da spriječi upalne procese i to zaista radi, fenomenalna je, koristi se hladna iz zamrzivača, sve preporuke.

Još jednu stvar želim napomenuti, nekad davno sam negdje pročitala da je hladna voda najbolji piling za lice i to potpisujem . Kad skinem masku, isperem ju toplom vodom i onda se dobro umijem hladnom vodom, to svakom licu odgovara i preporučujem da to radite.


Lushovu kremicu za reguliranje T zone koristim dva puta tjedno, nemam nekih problema sa T zonom, povremeno mi je masnija u odnosu na ostatak lica, ali evo i to reguliram ovom fenomenalnom kremicom koju vam od srca preporučujem.


Nakon skidanja šminke, maski, pilinga, lice obavezno namažem kremom za njegu lica, to su uglavnom Niveine kreme, jednostavno su mi najbolje.
Trenutno koristim ovu niveinu za normalnu kožu i stvarno je odlična, koristim ju inače i kao bazu prije šminkanja za dnevne varijante i u tu svrhu je odlična!


Za kraj je izuzetno bitna i njega usana.
Znamo da su dosta popularni mat ruževi koji dosta isušuju usne i njega je zaista potrebna.
Lush piling za usne skida sve mrtve čestice sa usana, svaku večer ga nanesem, nakon njega obavezno stavim deblji sloj labela čisto za dodatnu njegu preko noći.
Balea labelo je odlično, koristim ga od nedavno, ima predivan miris, savršeno njeguje usne i dosta je povoljno u dm-u.

Toliko od ovoga posta.
Nadam se da vam se sviđa, jer je ovo najtraženiji post u posljednje vrijeme.
Ostavite mi komentare obavezno.

Ljubim vas! ♥

32 komentara:

  1. Odlično neguješ kosu, prvo to da te pohvalim. A što se tiče lica nisam probala ni jedan od tih proizvoda, ali baš si me sada zainteresovala za Lushovu kremu, ja imam problem sa T zonom i delom ispod očiju..

    Veliki pozdrav,
    Kristina ♥

    https://onlyforgirlsbykristina.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlične proizvode koristiš.
    Ja bih volela da vidim i tvoju make up rutinu u nekom od narednih postova. :)

    Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, potrudit ću se uskoro napraviti i takav post ♥

      Izbriši
  3. Excelente produtos que você usa.
    Lindo Blog. Beijosss

    Estou seguindo espero você em meu Blog.
    https://glamour-02.blogspot.com.br/

    OdgovoriIzbriši
  4. Ee ovo sam i ja cekalaa! Dobre proizvode koristis, nekoliko njih sam i probala i bila sam zadovoljna, sada se moja rutina promenila. Zutu micelarnu vodu nikako da probam a svi je hvale, uskoro je kupujemm :D Super postt <3 Fashion Lover

    OdgovoriIzbriši
  5. ovu masku želim 😍
    Ne igram promatranje promatranja Pozivam vas da redovito posjećujete i komentirajte blog☺
    pozdravi
    body-and-hair-girl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajme probala sam lushov piling za usne samo 'bubble gum'. Odličan je, drago mi je da je se i tebi svidio.

    GIVEAWAY:
    felizhanna.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan post, ja za zaštitu od peglanja koristim glissov sprej, a ranije sam koristila crveni gliss kur i odlični su, tako da ti ih zaista preporučujem!
    http://miacosa.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  8. Post mi se mnogo svidja i jako je koristan!
    Definitivno ću probati neki od ovih proizvoda !♥

    OdgovoriIzbriši
  9. Divan post,znam već odavno da si pričala samo pozitivne riječi za ovaj Fitoval šampon međutim, ja nikad da ga oprobam iako mi je potreban.
    Ovu Garnierovu micelarnu vodu nisam probala,ali roza je fenomenalna!♥


    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši
  10. Great post and you have shown some wonderful products!!
    www.mssparkleandglow.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Divan post draga, sviđaju mi se proizvodi. Definitivno bih trebala potražiti ovaj Fitoval šampon zato što također imam probleme s peruti, a preporučila bih ti Nivea regeneratore, meni su dosta bolji od Schaume☺ Ovi Lush proizvodi izgledaju jako kvalitetno♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  12. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  13. super postić! i odlični proizvodi!

    OdgovoriIzbriši
  14. Super je post, dugo nisi napisala hair i face rutinu! Za ovaj regenerator sam čula da ga dosta cura hvali, moram ga i ja uzeti da ga stavim kad ne budem imala vremena za masku. Za dva dana ću ići do Lusha po tu masku za lice. Jedva ju čekam isprobati☺

    http://sbeauty14.blogspot.hr/2017/09/summer-favorites.html

    OdgovoriIzbriši