četvrtak, 22. veljače 2018.

Makeup haul.♥


Pozdrav svima i dobro došli u novi post. ☺


Stigli su mi neki PR paketi, noviteti brendova Wet n wild i Catrice pa sam to odlučila podijeliti s vama.
Radim vam haul ovako čisto da mi kažete o čemu želite prve i detaljne recenzije, jer ja evo sve polako testiram, pa vam spremam recenzije uskoro.

Prvo mi je stigao Ovnak paket naravno sa wet'n wild proizvodima. To je brend koji je tek nedavno došao u naše cm drogerije, cjenovno bih ga usporedila sa recimo Catrice brendom. Dosta su pristupačni, imaju doosta popularne proizvode kao što su puder ili highlighter tako da sam se dosta radovala propati bilo šta od njih.
Bitna stvar koju moram reći za ovaj brend je da svoje proizvode ne testira na životinjama.


Prva stvar , stvar koju sam s nestrpljenjem isčekivala je čuveni Photofocus puder.
U ovoj liniji postoji i korektor, koji također planiram probati, ali evo već neko vrijeme se družim sa puderom.
Izabrala sam nijansu Soft Beige i odlična mi je!
Na sajtu Shade finder i sami možete provjeriti koja bi vam nijansa mogla odgovarati.
Puderom sam prezadovoljna! Spremam vam recenziju kroz par dana gdje ću vam reći nešto više, ali zaista sve same pohvale imam.


Sljedeća stvar je Precious Petals highlighter.
I za njega ću vam raditi recenziju posebno, ali kako sam ga dobila, samo njega koristim. Prekrasan je! Nijansa mi se jako sviđa, ne trusi se previše kao što znaju neki drugi, super se nanosi i na običnu četkicu i na vlažnu, odličan je!


Stiglo mi je i jedno wet n wild rumenilo u nijansi Mellow Wine.
Ja inače ne koristim rumenilo baš svakodnevno, ali mi se ova nijansa toliko sviđa da sam ga morala probati. Prekrasno je! Ovu nijansu rumenila najviše volim, roza rumenila izbjegavam, smatram da su ljepša na osobama koje imaju svjetliji ten, dok meni ovo potpuno odgovara.


Tu su vam nijanse onako kako izgledaju na rukama ( highlighter i rumenilo ).


Posljednja stvar ovoga brenda je ruž.
Boja je onako barbie pink, meni ove boje baš i ne stoje tako da ću ovo vjerojatno proslijediti ili sačuvati za neko darivanje, ali evo, čula sam sve najbolje na račun ovih ruževa.

Sljedeći su noviteti brenda Catrice.

Prva stvar je paleta za usne.
Prvo dobijete bijelu, baznu boju, zatim osam nijansi ruževa i jedan highlighter.
Boje su prekrasne! Apsolutno mi se sve sviđaju.
Nekako nemam naviku koristiti baš palete ruževa, uvijek posežem za olovkama ili običnim ruževima, tako da postoji mogućnost da i ovo sačuvam za nekoga od vas, ali vidjet ćemo. Ako ju odlučim testirati, naravno, radim vam recenziju.


Stigla su mi i dva laka za nokte. Ja stalno imam tipse, ali evo, lakovi ženama uvijek dobro dođu!

Stigla mi je i nova Catrice maskara. Baš se veselim testiranju! U posljednje vrijeme mi se skupilo dosta maskara koje moram probati, ali ovoj se posebno veselim. Znam da sam nekad davno koristila neku Catrice maskaru i baš je bila voljena, ne sumnjam ni u ovu.

Tu je i jedan highlighter u stiku. Ja imam nešto slično brenda Essence i odlično je! Ne sumnjam da će i ovo biti odlično.


Catrice HD Liquid Coverage kolekcija je dobila novog člana. Radi se o korektoru.
Ako me duže pratite, znate da mi je Catrice HD puder najdraži, tako da sam se posebno iznenadila kada sam vidjela ovaj novitet. Danas sam ga prvi put probala i jako mi se sviđa! Zamjerka je aplikator, dosta je tanak, precizan je za rub obrva recimo, ali za nanošenje ispod očiju je dosta težak i usporava posao, ali uskoro vam više javljam.

Posljednji novitet je tekući highlighter. Ovome se jaako veselim! Nisam još probala, ali sigurno hoću, jako me zanima kakvo je, pa uskoro i za ovo javljam utiske.


Još jedna stvar. Ovo sam sama kupila prošli tjedan, radi se o tekućem tušu za oči. Odličan je! Mat je, ne razmazuje se, ima jako precizan aplikator, jedostavno se nanosi i košta nekih 6-7 KM . Fenomenalno!

I toliko od ovih noviteta.
Ako ste probali neki od ovih proizvoda obavezno mi napišite ispod i naravno, pišite za koje proizvode prvo želite čuti recenzije.
Ljubim vas!♥

Broj komentara: 10:

  1. Deluju kao strava proizvodi, a hajlajter mi se mnogo dopada! :D


    http://www.couture-case.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Everything looks wonderful! I absolutely love Wet n Wild products. The blushes look stunning.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Vec duze vrijeme zelim ovaj highlighter, svi ga hvale, pa zelim cuti i tvoje detaljnije misljenje, sto se tice catrice eyelinera, definitivno naaajbolji liner ikada, iako ja koristim onu vodootpornu verziju kojuu dooslovno jedva skinem, a tek aplikator, pre precizan

    OdgovoriIzbriši
  4. Toliko predivnih stvari si dobila draga Iva, jako mi se dopada paleta sa ruževima.Divno je to što ne testiraju na životinjama!<3

    Minnah's Life

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve tako divno izgleda *_* Ne razumijem se baš mnogo u šminku, tek se učim i tvoj blog će mi biti jako od pomoći da vidim kakve proizvode da počnem koristiti. Divan je post kao i tvoj čitav blog <3 *_* Mnogo pozdrava šaljem <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga odlične proizvode si dovila. Ja bih prvo vidila recenziju tekućeg highlightera jer to mi je velika želja isprobati. Takođe, zatim bih voljela viditi recenziju wet n wild highlightera. Jer apsolutna ljubav za highlightere. Jedva čekam postove ❤️❤️❤️

    I follow you ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši