nedjelja, 18. ožujka 2018.

ShopMissA - MAKEUP HAUL . ♥

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.


Danas pišem jedan, ako mene pitate jako zanimljiv post.
Znam da volite haul postove, ovo je danas haul sa sajta ShopMissA.
Imala sam već jednom na svome blogu haul sa ovoga sajta, to je bilo nekad na samom početku moga pisanja, prije recimo dvije, tri godine, bila sam jako zadovoljna stvarima koje su mi tada stigle i jedva sam čekala novi paketić koji je evo stigao prije neka 3-4 dana.

Vjerojatno ste svi već čuli za ovaj sajt, ukoliko neki nisu, toplo preporučujem da pogledajte njihovu ponudu, jer tamo možete naći sve i svašta po nevjerojatnoj cijeni od samo jednog dolara ( po čemu je ovaj sajt i poznat ).
Poštarina vam dođe oko 10 dolara, čisto da i to znate.
Da ne duljim više, pokazat ću vam šta sam ja to ovaj put naručila.


Prva stvar su dakle maske za lice.
Ja obožavam maske za lice. Iz dm-a sam probala gotovo sve. Iako imam dosta zahvalnu kožu lica, uvijek volim probati nešto novo, čisto radi hidratacije, pa sam eto tako i sa ovoga sajta odlučila naručiti par maskica.
Naručila sam ukupno četiri maskice. Jedna je bubble maskica, nju sam probala i sviđa mi se. Što se tiče ovoga bubble efekta, onako, relativno funkcionira i simpatično je jako za korištenje. Masku nanesem, pustim da djeluje ( u smislu da se stvori taj bubble efekat ) , zatim isperem toplom vodom sa lica. Lice nakon nje bude dosta mekano, dosta mi je mrtvih ćelija kože lica skinula, jedino moram reći da se ne preporučuje osobama koje imaju osjetljivu kožu sklonu aknama.

Sljedeće tri maskice su obične. Unutra dođe kao ona natopljena krpica za lice koju nanosite i pruža vam hidrataciju. Baš sam sinoć probala ovu od krastavaca, jedino što mi se ne sviđa kod nje je miris. Nikako mi nije odgovarao, ali je efekt super, onako zateže kožu, baš se osjeti snažna hidratacija, jako mi se svidjela. Probat ću još jednu od ovih ( jagodu ili ovu od kolagena ) , a jedna čeka vas u darivanju na instagramu za tjedan dana, nakon što završi postojeće darivanje, pa ako niste, prijavite se - OVDJE.
Raspisala se ja o ovim maskama. Idemo dalje, u svakom slučaju, detaljnije utiske prenosim u favoritima odnosno top ili flop proizvodima na kraju mjeseca.


Sljedeća stvar, odnosno dvije stvari su puderi za fiksiranje ili matirajući puderi.
Jedan sam naručila u ovoj banana boji ( koju obožavam koristiti za područje ispod očiju ) i jedan transparentni.
Još uvijek nisam probala, ali sam čitala dosta dobre recenzije o istima, tako da se veselim testiranju i naravno prenosim utiske ovdje i na instagramu kada probam.

Sljedeće što sam naručila je baza za sjene. Volim baze za sjene, definitivno su mi must have u šminkanju. Ukoliko ne posjedujete bazu, preporučujem da na kapke prije nanošenja sjene nanesete tekući korektor , a zatim ga fiksirate kamenim ili puderom u prahu, to će poslužiti kao baza.
No dobro, to su neke druge teme. Uglavnom , danas sam probala ovu bazu i zadovoljna sam. Šminkala sam se prije recimo tri sata i sjene su još na mjestu, kao i pri samom nanošenju.
Primjetila sam da ima dosta rijetku teksturu, na što nisam navikla. Ako ste koristili Avonovu ili Artdeco bazu, pa čak i Essence onda znate da imaju nešto gušću teksturu što nije stvar i za ovom bazom. Ali tekstura više manje, sam učinak mi se za sada sviđa, više o njoj uskoro.


Zatim još jedna baza, ovaj puta za lice.
Radi se o matirajućem primeru za lice. Primer za lice mi je također neizostavan dio makeup rutine. Prvo neka hidratantna krema, pa primer i onda tek puder.
Nisam probala ovaj, možda i njega sačuvam za neko darivanje, ali lijepo izgleda i čitala sam samo pozitivno o njemu, pa ćemo vidjeti.


Sljedeća stvar je highlighter.
Definitivno sam opsjednuta highlighterima. Imam ih previše, a uhvatim se samo za jedan pa mi ostali stoje i ostaju zanemareni.
Ne znam zašto sam ga naručila, zaista mi nije potreban. U pakiranju izgleda rozo , ali je više srebrenkast, ukoliko se odlučim probati ga, javljam utiske.

Sljedeća stvar je tuš u gelu.
Ovo sam naručila iz razloga što nikad nisam probala tuš u gelu i zanimalo me kako bi mi išlo nanošenje istoga.
Nisam probala još uvijek, ono što vidim je da četkica koja dolazi sa ovim tušem definitivno nije precizna i nema šanse da će se sa njom tuš lijepo nanositi, sreća imam svoje četkice pa ću probati. Zanima me samo kako bi mi išlo jer imam namjeru kupiti čuveni Inglot tuš u gelu, pa eto.


Još jedna stvar koju sam naručila je ovaj maleni beauty blender. Naručila sam ga za blendanje korektora ispod očiju i jedva čekam probati ga. Javljam utiske!


I posljednje tri stvari su, mat tekući ruž i dvije olovke za usne.
Ruž i jednu olovku sam probala danas, jedna čeka vas u darivanju o kojemu sam pričala gore.
Sviđa mi se jako!
Boja je dosta slična Nyx ružu kojeg posjedujem i jako volim, čak i osjećaj na usnama je dosta sličan jer su i jedan i drugi mrvicu ljepljivi, što meni ne smeta, ali evo kažem.
Dalje, tekstura mu je rijetka, baš rijetka u odnosu na Nyx ruževe. Matira se kroz nekih par minuta i baš stoji na mjestu cijelo vrijeme.
Olovka mi je vrh! Dovoljno kremasta, precizna, boja je divna, slaže se sa bojom ruža , predivno, tople preporuke!


Toliko od ovoga posta.
Ako ste ikad naručivali sa ovoga sajta, pišite mi iskusva u komentare.
Ljubim vas! ♥

Broj komentara: 11:

  1. Predivan post, draga! Mnogo mi se dopadaju stvarčice koje si poručila, posebno maske, pošto sam u poslednje vrijeme opsjednuta njegom lica! ♥

    http://lifella2.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Mnogo mi se dopada haul. Prvi put čujem za ovaj sajt i sigurno ću ga posjetiti. Maske za lice su dobile skoro svu moju pažnju jer ih prosto obožavam. :)
    Odličan post draga. ♡

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post!
    Meni su se najviše svidjele maske, odlično izgledaju, vrijedilo bi oprobati definitivno.♥

    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivni proizvodi! Obavezno recenzija svega za redom, pohotovo za matirajuce pudere u prahu, tecni ruz I hajlajter ♥

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivan post i produkti <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši