nedjelja, 11. ožujka 2018.

Top&Flop I February ♥

Pozdrav svima i dobro došli u novi post. ♥

Danas pričamo o top proizvodima koji su obilježili prošli mjesec. Za kraj posta imam i jedan flop proizvod, nešto što mi se nije posebno svidjelo pa eto.
Nemam puno proizvoda, nekako sam stalno koristila iste proizvode, nisam imala vremena posvetit se testiranju nekih novih proizvoda.


Prva stvar je Gliss  Hair repair regenerator za kosu.
Ja trenutno imam užasnih problema sa kosom, dosta sam kose izgubila.
Prije sam imala pregustu kosu i uvijek mi je želja bila imati tanju kosu, kosu koju će biti lakše održavati i sad kada sam došla do toga, zgrožena sam doslovno.
Kosa mi je užasno tanka, oštećena, trudim se svim silama obnoviti ju.
Uglavnom, plan mi je ošišati se na ravno, skratiti sve moguće ispucale dijelove i uzeti nešto za rast kose, ali do tada koristim ovaj regenerator i zaista pomaže.
Kosa bude na izgled sjajnija, lakše se rasčešljava, lepršava i mekana na dodir. Moram priznati da sam ga na prvu kupila samo radi boje ove ambalaže, ali i sam kvalitet proizvoda mi se jako sviđa.


Sljedeća stvar je naravno voljeni wet n wild photofocus puder!
Iz dana u dan mi je sve draži. Tekstura, nijansa, postojanost, pokrivna moć, apsolutno sve mi odgovara i mislim da ću ovaj puder cijeli život koristiti ( ne pretjerujem) .
Pisala sam recenziju koju možete pročitati OVDJE ako vas zanima. U svakom slučaju, samo riječi hvale za ovaj proizvod.


Duugo nisam pisala o najdražem Max Factor pan stiku, ali ga i dalje redovno, svakodnevno koristim. Ovo je definitivno nezamjenjiv proizvod u mojoj kolekciji. Već godinama ga koristim i dalje mi je isto dobar, pokriva apsolutno sve, mome licu savršeno odgovara . Tekstura mu je dosta masna, pa ako imate masniju kožu preporučujem da izbjegavate ovaj proizvod, recimo makeup revolution ima odličan korektor u stiku sa suhom teksturom pa eto , za vas sa masnom kožom također postoji rješenje.


Tu su i dva proizvoda o kojima sam pričala prije par dana.
Wet n wild rumenilo i highlighter.
Recenziju imate OVDJE  , jako ih volim, dio su moje svakodnevne makeup rutine i to je razlog zašto su se našli u favoritima, odnosno top proizvodima za prethodni mjesec.

Posljednji top proizvod je Artdeco Long Lashes maskara.
Koliko se sjećam i nju sam nekad spominjala na blogu, kad sam ju tek probala i rekla sam da sam jako zadovoljna. Sad sam još zadovoljnija, savršena je!
Ne razmazuje se, doosta produži trepavice. Moje su dosta kratke, ali ova maskara čini čuda od njih. Također dodaje volumena, apsolutno sve šta tražim od jedne maskare sam našla u ovoj. Pored Maybelline lash sensational maskare ova mi je omiljena!

Nakon top proizvoda, imam i jedan flop proizvod.

Riječ je o Baleinom uljnom spreju za kosu.
Ovaj proizvod mojoj kosi ne radi ništa. Apsolutno ništa ne dobijem kad ga stavim na kosu, jedino mi smiri kosu nakon pranja. Kad kažem smiri, mislim u smislu da ne bude napuhana i to je to. Pored toga miris mi je počeo jako smetati, zadržava se na kosi nakon nanošenja i ne odgovara mi.
Rekla sam vam javiti utiske za ovaj proizvod i evo , meni se ne sviđa, ako netko ima suprotna iskustva neka napiše, ali ja zaista nisam zadovoljna.


Toliko od ovoga posta.
Ako ste koristili nešto od ovih proizvoda, podijelite mišljenja o istim u komentarima.
Ljubim vas!♥

Broj komentara: 13:

  1. Ovaj Gliss regenerator za kosu se čini super, isto tako i meni u zadnje vrijeme jako puno opada kosa, tako da ako budem imala prilike definitivno ću oprobati.Odličan post!♥

    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post, draga moja Iva. Dopadaju mi se neki od proizvoda koje si navela. Žao mi je zbog ovog poslednjeg proizvoda.

    Novi post je na mom blogu. Volela bih da pogledaš: Kako se rešiti stresa?

    OdgovoriIzbriši
  3. obrigada pelo comentário <3
    fiquei curiosa com todos os produtos :D

    www.pinkie-love-forever.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Hajlajter i rumenilo su jako dobri. Čitala sam veoma pozitivne utiske i moram ih probati. Odličan post.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam probala ni jedan od ovih proizvoda, ali deluju jako fino (osim ozloglašenog Baleinog spreja 😂). Čula sam puno pozitivnih utiska u vezi maskare, a ostale stvari nisam toliko viđala. Sve jedno, drago mi je da si zadovoljna proizvodima, i hvala što si ih podelila sa nama. :)

    The girl named Ana

    OdgovoriIzbriši
  6. Hajlajter i rumenilo imam najveću želju da probam. :)


    http://www.couture-case.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš mi je drago da ti se sviđa ovaj highlighter, to je moj omiljeni :) Kakav je taj Wet n Wild puder za suhu kožu?
    Puseee <3

    OdgovoriIzbriši