ponedjeljak, 2. travnja 2018.

ESSENCE noviteti - proljeće/ljeto 2018.

Pozdrav svima i dobro došli u novi post. 



Ako me pratite na instagramu sigurno ste vidjeli da mi je stigao Essence paketić sa novitetima za proljeće i ljeto.
Obožavam testirati nove proizvode i dooosta sam se veselila probati ovu kolekciju punu prezanimljivih proizvoda.

Danas ću vam okvirno pokazati šta mi je to stiglo, a vi mi svakako pišite za koje proizvode želite detaljnije recenzije.

 

Prva stvar je ovaj You Better Work primer za lice.
Ovo je proizvod kojemu sam se posebno veselila.
Obožavam primere, dio su moje svakodnevne makeup rutine i uvijek volim probati nešto novo.
Inače sam fan onako silikonskih primera, u ovoga je tekstura nešto drugačija ali mi se sviđa. Kažu da je super protiv znojenja, ja nemam nekih problema inače sa znojenjem, ali primjetila sam da mi super pripremi kožu za puder, onako lijepo sjeda, lijepo se blenda, super izgleda. Dakle za sada utisci više nego pozitivni, uskoro pričam više.


Druga stvar je ovaj glow like a mermaid highlighter.
Preslatko izgleda! Baš sam se oduševila kada sam vidjela kako izgleda. Probala sam ga, ima onako neku zlatkastu boju , prelijepo izgleda na obrazima, idealan za svaki dan, definitivno ću ga koristiti i uskoro pričati više o njemu.


Zatim imamo jedan setting sprej.
Moram priznati da ovo još uvijek nisam probala, ali sigurno hoću. Radi se o iluminating setting spreju i mislim da će mi super biti u proljeće , pod sjajem sunca. Jedva čekam probati i obavezno vam javljam utiske.


Stvar koju već obožavaam je ova krema u pjeni. 
Savršena je, tekstura je divna, baš kao prava pjena, lijepo se razmazuje, upija, ima fenomenalan miris, na neke žvake rekla bih.
Inače ne koristim često kreme za ruke, ali kako mi je ova stigla to mi je postao dio svakodnevne rutine. Najtoplije preporuke.


Imamo i dva highlightera u stiku , također se veselim testiranju. 
Već sam jednom probala ovaj u stiku koji je bio dio prošle kolekcije i jako mi se sviđa, pa nekako ne sumnjam ni u kvalitet ovih. Jedan ću probati ja, drugi čeka vas u nekom od sljedećih darivanja.


Tu je i Essence make me brow puder za obrve. Dosta simpatična stvarčica. Probala sam nešto slično brenda Artdeco, ukoliko imate guste obrve koje ne zahtijevaju detaljno i precizno iscrtavanje, ovo će vam se svidjeti.


Obožavam Essence maskare! Za cijenu kakva jeste, u drogerijama i ne možete naći bolje, tako da se posebno veselim testiranju ove. Ono što ona nudi je maksimalan volumen, što meni treba, tako da ne sumnjam da će mi se sviđati.


Zar vas ova paleta ne podsjeća na igračku?
Mene apsolutno da! Izgleda potpuno isto kao palete koje sam kupovala kao dijete, preslatko!
Boje su brutalne, pogotovo mi se sviđaju ove roze nijanse, bit će savršeno za proljeće. Uskoro recenziju pišem. 


Tu imam jedne glitere i primer odnosno ljepilo za glitere.
Iskreno, do sada nisam imala susret sa sličnim proizvodima, općenito nikad glitere nisam koristila i baš jedva čekam da probam ovo. Ja sam dobila ove preslatke zvjezdice, a koliko znam dostupno je još par varijanti ovih glitera.


Obožaavam crvenu boju na usnama i upravo zbog toga mi se ovaj proizvod dosta sviđa. Aplikator mi se također sviđa, jednostavno je za nanošenje, tekstura je super, nije mat, ali nije ni ljepljivo, super za svaki dan.


Tu su još dva proizvoda za usne. Ruž i olovka.
Ruž ima fenomenalnu ambalažu, jako mi se sviđa, boja je također divna, moja mama se oduševila bojom pa sam joj ga poklonila, ima onako kremastu, laganu teksturu, ne nešto što ja inače nosim, ali evo mama se oduševila.
Olovka je također kremastija nego što su Essence olovke inače, ali meni to nije neki problem. Istina, usne se ne mogu baš najpreciznije iscrtati, ali opet kažem, ako se potrudite sve se uspije. Sviđa mi se, boja je vrh.


I posljednje stvari su za nokte.
Prva stvar su naljepnice koje ja ne koristim jer uvijek imam tipse, ali ovaj lak za njegu noktiju i zanoktice mi je vrh. Uvijek mi treba ovako nešto, doslovno svaki dan , za njega tople preporuke.


Jeste li već probali nešto od ovih proizvoda?
Već se nalaze na policama naših drogerija.
Pišite mi u komentare.
Ljubim vas! ♥

Broj komentara: 18:

  1. Mnogo mi se dopadaju noviteti koji su stigli. mislim da ima veoma zanimljivih stvari. Mene iskreno zanima kakva je ova maskara jer znam da imaju nekoliko dobrih, ali naravno i loših. Pa me ona interesuje. ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
  2. Divni proizvodi! 💗
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    I usput pogledaj i komentariši dva poslednja posta,ako nije problem. 😘

    Sara Pokorni

    OdgovoriIzbriši
  3. Essence proizvodi su zaista divni :) Uvek nas iznenade svojom kreativnoscu!

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  4. Divna recenzija, draga! Imam higthlighter isti kao tvoj i odusevljena sam njime. Mada ja u posljednje vrijeme najvise koristim Farmasi proizvode jer me uvijek ostave bez teksta.
    Xoxo

    leylland.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Fantastic post!

    Kisses ...

    Dilek .

    OdgovoriIzbriši
  6. Izgleda da je ova kolekcija pun pogodak☺ Najviše me zanimaju novi ruževi i olovke, mislim da ću isprobati. Zanimljiv mi je i ovaj prajmer, je bolji od Catrica ili su slični? Uglavnom, super recenzija draga i fotke su odlične♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Petra ♥ Catrice mi ipak ostaje favorit što se tiče primera, iako je i ovaj dosta pristojna zamjena, uskoro detaljnije pišem o njemu. ☺

      Izbriši
  7. Good collection.. I love the lipstick color..

    OdgovoriIzbriši
  8. Hajlajter mi je ubedljivo favorit što se dizajna tiče (s obzirom na to da nisam probala ove prozvode). Preslatko izgleda. Kao što rekoh, nisam probala ništa od ovoga, tako da ne mogu govoriti o kvalitetu, ali je dizajn zaista jako sladak. Takođe, gliter sa zvezdicama je vrh! ❤️

    The girl named Ana

    OdgovoriIzbriši
  9. Gde mogu kupiti sve ovo ? Iz Makedonije sam pa....

    OdgovoriIzbriši