srijeda, 19. rujna 2018.

Makeup news. ♥ (essence , catrice )

Pozdrav svima i dobro došli u novi post. ♥


 Danas ću vam pokazati par noviteta brendova Essence i Catrice.
Catrice novitete sam dobila prije neka dva tjedna, radi se o par zanimljivih proizvoda, a ovaj 
Essence proizvod sam kupila u dm-u sama i oduševljena sam, morala sam vam pokazati!


Prva stvar je ova malena kabuki četkica.
Jako lijepo izgleda, čvrsta je, može se koristiti i za tekući puder i za setiranje, iako sa tekući puder nije nešto praktična ( bar meni ) jer sam navikla na veće četkice.
Kvalitet je super, imate ju u novoj limitiranoj kolekciji pa obratite pažnju.




Dalje imam highlighter u stiku.
Ovo je dosta suptilan highlighter, koži daje onako neki blagi, zdravi sjaj. Ja iskreno nisam ljubitelj suptilnih highlightera, obožavam kada se sijam i kada je to dosta upečatljivo.
Za dane kada se ne šminkam mi je okej na licu, ali inače na neki jači makeup mi nije  poželjan.
Moram priznati da mi je sama ideja i ovaj izgled odlična , volim highglightere u stiku, samo bih da je malo intenzivniji, a koliko znam postoji intenzivnija verzija na tržištu.




Sljedeća stvar koju imamo je Dewy puder od Catrice-a u ovoj predivnoj, bronzanoj boji. Već sam ga nosila i oduševljena sam kako izgleda na obrazima. Kada ga stavim, ne moram nanosit ni bronzer ni highlighter na obraze, ima super bronzanu boju i predivan sjaj, na suncu izgleda fantastično. 
Znam da dolazi u još par nijansi, ali ako imate priliku obavezno obratite pažnju na ovo, još uvijek se može naći na policama naših drogerija.

Na kraju želim pokazati jednu stvar koju sam kupila u Hrvatskoj u dm-u, a već sada dolazi i na police naših drogerija, radi se o ovoj predivnoj Essence paleti.
 

Kupila sam ovu paletu jer sam u njoj vidjela ove predivne crvenkaste tonove koje obožaavam vidjeti na očima, a i raditi sa njima. Morate priznati i vi da je bilo teško kod nas naći drogerijsku paletu sa ovim nijansama, ali evo napokon dolaze na police drogerija, a moj je izbor pao upravo na ovu Essence ljepoticu.
U paleti imate 12 nijansi, ja sam vam prikazala one meni najsimpatičnije, pigmentirane su, mat sjene se ne truse previše, lako se blendaju, oduševljena sam i imate sve tople preporuke.
Koštala je 64,00 kn.



Ljubim vas!♥

Broj komentara: 16:

  1. Odličan tekst! Najviše pažnje privukla mi je paleta, tražila sam svočeve ove palete, tako da ću sada sigurno da je uzmem.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova paleta je prelepa, već imam neke Essence palete i njihova pigmentacija je odlična za tu cenu! :D

    The Beauty Journal

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako mi se svida Catrice kist, jos ga nisam vidjela kod nas, ali ako ga nadem mozda ga kupim. Razmisljala sam da kupim tu Essence paletu i nisam i mogu reci da mi je zao, super izgleda. Drago mi je da i u drogerijama pocinje dolaziti slicni proizvodi kao i kod high end brendova.

    beautybydorotea.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Great post dear! Have a wonderful day!
    xoxo
    Dilek...

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan post Iva, paletica mi se jako dopala a i highlighter mi je dosta zanimljiv, onako za svaki dan <3

    Vildana from Living Like V

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan post. Paleta mi se posebno dopada, volim ove nude/braon nijanse. :)
    Novi post - www.minniearts.com

    OdgovoriIzbriši